marți, 26 mai 2015

Ingerii pacii si cei pazitori


Îngerii păcii

Îngerii păcii sunt un grup de îngeri dedicaţi aducerii păcii în lumea noastră. Oricând are loc un dezastru, cum ar fi un război sau o inundaţie, aceşti îngeri sunt acolo pentru a aduce pacea unui număr cât mai mare de oameni. Ei lucrează neobosiţi pentru a-i alina pe cei care au pierdut totul, pe cei răniţi, părăsiţi sau afectaţi în alt fel.

De câte ori aud de o criză în lume, eu trimit acolo îngerii păcii să ajute. Ceea ce este uimitor în legătură cu rugăciunile către îngerii păcii este că ele se alătură unele altora pentru a deveni şi mai puternice, deci rugăciunile noastre contribuie la instaurarea păcii.

Amintiţi-vă că îngerii nu pot să ne ajute dacă noi nu îi invităm. Motivul este că trebuie să învăţăm să cerem ajutor şi să învăţăm că viaţa înseamnă mai mult decât putem noi vedea. Atât de mulţi oameni duc o viaţă independentă, conform liberului lor arbitru, dar atunci când ne rugăm, ne deschidem către fiinţele divine şi le permitem să ne susţină.




Îngerii păzitori

În afară de arhangheli, îngerii cei mai apropiaţi de noi sunt îngerii păzitori. Toţi avem propriul nostru înger păzitor, însă putem comunica şi cu această „ceată” de îngeri, în ansamblu.

Unul dintre lucrurile cele mai frumoase despre îngerii păzitori este că putem vorbi şi cu îngerii păzitori ai altor oameni. Am făcut acest lucru de nenumărate ori, atunci când a fost vorba de o neînţelegere sau de o situaţie neplăcută.

Încercaţi! Data viitoare când vă confruntaţi cu o ceartă cu cineva, sau cu o situaţie care vă tulbură sau este pur şi simplu dificilă, vorbiţi cu îngerul păzitor al celeilalte persoane! Mulţumiţi-i îngerului pentru că a liniştit situaţia spre binele cel mai potrivit tuturor.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.