miercuri, 10 februarie 2016

INIMA E CA O FLOARE




"Nu putem forta inima sa se deschida!"
O inima distrusa necesita timp pentru a se reface. Treptat trebuie sa inveti sa ai incredere in ceilalti oameni. Nu poti grabi lucrurile. Ai platit pentru impulsivitatea ta in trecut, ranindu-te si, apoi, inchizandu-te in tine emotional.
Daca nu ai o oarecare disciplina si retinere, ai putea face din nou acelasi lucru.
Asadar, mergi incet.
Mergi cu blandete.
Inima nu trebuie fortata sa se deschida.
Ea se deschide in mod firesc, daca ii dai timp."



"Mesaje de la spirit
Sa nu fii surprins daca Spiritul ti se adreseaza, atunci cand te linistesti. Ar fi mai surpinzator daca el nu ti s-ar adresa. Intrucat Spiritul nu are prea multe ocazii de a-ti capta activititatea, de obicei el profita de ocaziile pe care le are.
Mesajele de la spirit sunt inaltatoare, inspiratoare, incurajatoare si te aduc spre tine insuti. Ele nu fac lucrurile mai complicate si mai confuze, ci ne simplifica vietile si ne indreapta calea. Ele fac sa ne fie mai usor sa ne iubim pe noi insine si pe ceilalti."

"Darul lui Dumnezeu
Darurile lui Dumnezeu nu hranesc asteptarile ego-ului tau. Valoarea lor corespunde unui nivel mai inalt. Ele te ajuta sa te trezesti la adevarata ta natura si la adevaratul tau scop de aici.
Uneori, ele par sa inchida o usa si tu nu intelegi de ce. Numai atunci cand se deschide usa potrivita, intelegi de ce s-a inchis cea nepotrivita."

"Ai pace in suflet?
Atunci cand esti ferm angajat in calatoria ta interioara, nu mai are vreo importanta incotro te indrepti in exterior. Adevarata calatorie este calatoria catre pace in inima ta.
Singura intrebare care poate fi pusa pe parcursul calatotiei interioare este:<Ai pace in suflet?> Daca nu ai pace, inseamna ca te-ai identificat cu ceva din afara ta.
Pacea este intotdeauna acolo. Ea pare sa dispara, numai pentru ca tu-ti indrepti atentia in alta parte." Paul Ferrini

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.