miercuri, 13 iulie 2016

Ce poti face cand sporul casei e furat...


Ovidiu-Dragos Argesanu spunea: „Sincer nu am crezut că există aşa ceva până într-o seară, mai exact chiar într-o noapte de revelion, când o femeie m-a întrebat dacă am să-i schimb cincizeci de mii de lei. Binevoitor, i-am oferit şi mi-a dat în schimb tot o hârtie de cincizeci de mii! Atunci când, nedumerit, m-am întrebat ce înseamnă schimbul acela ciudat, o prietenă mi-a spus: „N-o să ai bani tot anul! A schimbat soarta ei cu a ta, în ceea ce priveşte banii!” 

Multi oameni se bucura cand gasesc bani pe jos, in strada etc, spunand ca au avut noroc. Poate cineva i-a pierdut pur si simplu, dar regretul lui imprima acei bani cu energia pagubei si asta va poate reduce sporul banilor proprii.
Uneori banii pot fi aruncati intentionat (mai ales la rascruce de drumuri sau intersectii). Cu acei bani este posibil sa se fi facut un descantec pt o anumita boala, luandu-i puteti capata acea boala pt care s-a facut descantecul. La fel poate s-a facut vreo incantatie de a schimba norocul banilor si va treziti ca aveti probleme financiare.

Invidia vecinului caruia i-ati imprumutat bani si care acum trebuie sa vi-i returneze poate seca sporul casei.

Uneori cineva va poate cere pentru o ora sau pentru cateva zile o suma neinsemnata, ca sa va lege vraji pe bani. Vi-i da inapoi, punandu-i langa ceilalti bani ai dvs si incep pagube. 

Nu imprumutati nimic seara. Sunt multe vecine „binevoitoare care va cer sare imprumut seara, nu le dati, o fac intentionat pt a va lua sporul casei.
Nu primiti cadou un portofel gol, rugati pe cel ce vi-l da sa puna o bacnota in el.
Nu luati bani de la camatari, de multe ori ei folosesc asa zisul ajutor al vrajitoarelor si nu veti reusi sa achitati datoria, ba va alegeti cu pagube si mai mari.
Nu mergeti la vrajitoare pt a va scapa de problema!



Sporul se poate dezlega prin trimiterea Luminii la distanţă: „Trimit Lumină  pentru dezlegarea şi întoarcerea sporului la mine…numele dvs." Se trimite până este dezlegat şi are Lumină suficientă.
Apoi puteti vizualiza acest înger folosind o foarfecă la nivel astral cu care taie toate legăturile de pe el.
Eliminati gandurile negative: nu am noroc la bani...Pastrati ganduri pozitive fata de bani.

Se pot citi:
Acatistul Maicii Domnului Mijlocitoarea-(pentru sporul casei)
Acatistul Sf. Spiridon lunea, martea, miercurea, vinerea.
Paraclisul Maicii Domnului in fiecare seara.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.