joi, 24 ianuarie 2019

Rudolf Valentino, poet prin scriere automata



Floarea inimii

Oh, trandafir minunat,
in care se afla poza inimii,dragostea mea adevarata
Zeii te-au binecuvantat de sus, sa ai rubine, in loc de 
buze trandafirii
Am gasit acolo, o bijuterie rara, floarea inimii !

de Rudolf Valentino, actor si poet  (cartea "Ziua viselor", 1921)
El a scris aceasta carte prin scriere automata, cu ajutorul ghizilor spirituali. Era pasionat de spiritualitate si paranormal.
Traducerea din engleza a acestei poezii, apartine acestui blog si este o premiera.

Scrierea automată (scrisul în transă)

Aceasta este o practică care permite ghidului spiritual să controleze ceea ce scriem şi abilitatea de a trimite mesaje scrise. Este recomandabil să se folosească un dosar special, sau alte surse de hârtie pe care să se poate scrie, dar care să fie dedicate în totalitate acestei practici.În scrierea automată sunt esenţiale relaxarea, concentrarea şi depăşirea stadiului de înţelegere (trecerea dincolo de cuvinte). Atunci când un ghid preia şi începe să scrie, se crează o relaţie simbiotică. Este o relaţie reciprocă, în care ambele părţi sunt implicate. Persoana trebuie să se concentreze să scrie, nu pe ceea ce scrie. Scrierea automată nu se referă la concentrarea asupra cuvintelor, ci la permiterea acţiunii propriu-zise. Există chiar şi artişti care folosesc astfel de metode pentru diferite acţiuni. Permiterea vopselei să “curgă” pe tablou şi să devină ceea ce este menită să devină este o modalitate de a reflecta. O alternativă a scrierii este desenarea unor simboluri sau a unor imagini pentru a transmite un mesaj. Si aceasta este o metodă de scriere automată.

"Viata este frumoasa pe pamant si merita traita din plin. Trebuie sa ne obisnuim cu gandul ca noi suntem spirite vesnice, iar moartea este doar trecerea dintr-o faza in alta. Pe urma ne pregatim pentru urmatoarea reincarnare, ori pe pamint ori pe alta planeta, depinde ce experienta a vietii ne lipseste. Cand am trecut prin toate experientele vietii in dimensiunile mai joase ne pregatim pentru saltul in cea mai inalta dimensiune acolo unde de fapt este locul nostru. Acolo unde de fapt am fost creati de catre Dumnezeu- Tatal-Prim-Creatorul. Adica sa devenim un Christ (Dumnezeu-Om). Asta este de fapt scopul si tinta noastra. La unii dureaza mai mult, la altii mai putin, dar acolo vom ajunge cu totii odata. Asa-mi spune mie ghidul meu spiritual Ramtha, primul Christ al omenirii. (a ascensionat acum 35000 de ani)."Emil Nilsson

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.