duminică, 9 iulie 2017

Arhanghelul Raphael pentru deschiderea celui de-al treilea ochi;



11. ARHANGHELUL RAPHAEL

– culoare verde ( energia vindecarii)

Invocare:"Arhanghel RAPHAEL trimite spre mine energia ta vindecatoare acum; permite-mi te rog sa simt iubirea ta si energia ta vindecatoare care imi patrunde in tot corpul. Multumesc, multumesc, multumesc. Amin” (ne inchinam)

Se cheama pentru orice tip de vindecare fizica sau spirituala , pentru oameni, animale

sau plante (Mudra- palmele : in sus- incarcare, in fata- trimitere)

Completare

I se mai spune si Labbiel. Numele inseamna “Dumnezeu care vindeca”. Provine din ebraica, unde Rapha inseamna “doctor” sau “vindecator”. Raphael e un puternic vindecator al corpului fizic, atit pentru oameni cit si pentru animale. El vine foarte repede cind e invocat. Se simte ca un fel de manusa pufoasa peste miini si ceva diafan pe cap si umeri. In Biblie ar fi vindecat durerile lui Abraham care a fost circumscis, conform legii iudaice, cind era deja adult. El vine la oricine il cheama dar nu trece peste liberul arbitru al unei persoane. In cartea lui Tobit, el calatoreste alaturi de Tobias, care este fiul lui Tobit. In timpul acestei calatorii, el il ocroteste pe Tobias si il ajuta sa ajunga la destinatie in buna stare. De aceea, el e cunoscut si ca patron al calatoriilor (se invoca la drum). Raphael i-a aratat lui Tobias, in timpul calatoriei, cum pot fi folosite diferite parti din peste, in scopuri medicinale.

Terapeutii il pot invoca mental pe Raphael si-i pot cere energie, sprijin si indrumare in timpul unei sedinte de tratament. Foarte important este faptul ca el ii ajuta pe terapeuti sa-si desavirseasca educatia – ii putem cere resursele, banii, oamenii de care avem nevoie pentru desavirsire ( de ex. pentru a urma un curs de ezoterism).

In momentul in care apare Raphael se vad mici scintei galben-verzui. Raphael lucreaza foarte bine cu Arhanghelul Michail. Ei sint invocati in special pentru alungarea spiritelor rele (case, locuri, spatii, serviciu), pentru exorcizari. In testamentul lui Solomon, se povesteste ca Raphael i-a adus regelui Solomon un inel vrajit pe care Solomon l-a folosit pentru alungarea demonilor. Daca avem o vibratie scazuta, ne imaginam ca avem pe deget inelul lui Solomon si-i derem lui Raphael sa ne ajute.

Raphael ajuta la:

- eliminarea dependentelor ( legaturi victima-calau);

- pentru clarviziune;

- pentru vindecare;

- pentru deschiderea celui de-al treilea ochi;

- regasirea animalelor pierdute;

- pentru curatarea spatiilor;

- pentru calatorii.

Invocare: “ARHANGHEL RAPHAEL, AM NEVOIE DE AJUTORUL TAU, (descriu situatia cu citeva amanunte pe care vreau s-o rezolv sau s-o vindec), TE ROG INVALUIE-MA SI INFUZEAZA-MI CORPUL CU PUTEREA ENERGIILOR TALE VINDECATOARE, ENERGII ALE INIMII DIVINE. MA PREDAU ACUM SI IN TOTALITATE, JUDECATII SI VOINTEI LUI DUMNEZEU, SI STIU CA PRIN ACEASTA ABANDONARE, MA DESCHID POSIBILITATILOR DE VINDECARE, IN TOATE MODURILE POSIBILE SI LA TOATE NIVELELE. MULTUMESC PENTRU ENERGIA, STAREA DE BINE SI FERICIREA, PE CARE MI LE DARUITI, VOI, DUMNEZEU SI RAPHAEL. AMIN”.

Daca dorim sa vindecam pe altcineva, spunem urmatoarele:

“ARHANGHEL RAPHAEL,VINDECA-L (VINDEC-O) TE ROG PE (se spune numele de botez al pacientului), ADU-I SANATATE SI FERICIRE, PACE, SPERANTE SI ARMONIE IN VIATA LUI. ELIBEREAZA-L (ELIBEREAZ-O) DE FRICA SI DE INDOIALA, CURATA-I DRUMUL ASTFEL INCAT SANATATEA DATA DE DUMNEZEU SA SE MANIFESTE ACUM SI AICI SI PENTRU TOTDEAUNA. AMIN”. Ne inchinam si multumim pentru ajutor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.