miercuri, 12 iulie 2017

Parfumul ingerilor pentru dorinte



Pentru acest ritual aveti nevoie de o sticla goala cu capac, apa de colonie si parfumul preferat folosit zilnic.Puneti in sticla goala, spalata inainte cu apa cu sare pentru curatire energetica, apa de colonie preferata, dupa care, adaugati 7 picaturi din parfumul folosit zilnic.Nu puneti capacul inainte de a binecuvanta acest parfum cu invocarea arhanghelui preferat de fiecare.

Exemplu 

In numele arhanghelului Mihail aceste dorinte se implinesc conform vointei divine. Binecuvanteaza ceea ce doresc eu pentru binele suprem, iti multumesc Mihail !

Din hartie veti face un model de aripi inger pe care veti scrie dorinta sau dorintele, dupa decuparea din hartie alba il lipiti pe sticla sau il legati cu o funda in culoarea preferata.In imaginea de mai jos, aveti modelul dupa care veti decupa aripile. 



In timp ce scrieti pe aripi dorintele, treceti prenumele vostru si numele arhanghelului pe care doriti sa il chemati pentru ajutor.
Veti scrie Multumesc la final.Puteti aprinde betigase parfumate sau o lumanare in culoarea arhanghelului dorit ! Se lasa sa arda pana la final in timp ce va ganditi la dorintele voastre ! Parfumati-va in mod obisnuit cu acest parfum magic,sa va fie de folos !

P.S. Aceasta idee originala imi apartine, va rog sa respectati munca depusa in numele ingerilor si daca doriti, sa transmiteti mai departe, nu uitati sa mentionati sursa. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.