luni, 2 februarie 2015

Ingerii si florile


Ingerii sunt conectati la pământ, la copaci, la flori si la toată viata. Florile transporta o vibratie foarte pură si înăltătoare de pace, armonie si bucurie.

Florile sunt o expresie clară a divinului în natură.

Când vei invata sa te conectezi la tărâmul angelic, îngerii ar spune de multe ori "uita-te si ne vei gasi si în flori". Desi îngerii sunt conectati la tot, ei sunt deosebit de sensibili la vibratia din flori. Pe măsură ce începi să cauti prezenta îngerilor în viata ta, gândeste-te , invita-i în viata ta, imagineaza-ti prezenta lor în natură, în flori, în nori, experienta dumneavoastră cu privire la ingeri va deveni mult mai reala si mai profunda.

Toate florile transporta vindecare si vibratii înăltătoare care te vor ajuta pe calea spirituala. În plus, există anumite flori care sunt cunoscute pentru a atrage fiinte angelice specifice, mai jos 2 exemple de "flori înger" speciale si tipurile de îngeri care te pot ajuta.. Care dintre aceste flori ma atrag mai mult ? Aceasta cunoastere intuitivă vă poate ajuta să iti dai seama care îngeri va sunt destinati.



Trandafirii poarta vibratia de dragoste si pasiune. În mod traditional cunoscuta ca o "floare de dragoste" trandafirul va atrage într-adevăr, îngerii de dragoste în experienta dumneavoastră. Dragoste romantica, iubirea de sine si iubirea neconditionata sunt toate în ajutorul pe care îngerii iubirii doresc sa va învete.


Liliacul radiaza bucurie, fericire si inocenta. Lilacul vă va ajuta să eliberati ceea ce nu va mai serveste, astfel încât să puteti primi mai multa bucurie in viata.. Liliacul atrage îngeri de fericire. Îngerii Fericirii va aduc fericire si bunatate.

Eu vă doresc să va intalniti îngerii si sa ii cunoasteti mai bine. Opriti-va si mirositi florile, ganditi-va la ingeri..Dacă e iarnă, meditati la o imagine cu flori sau folositi esente de flori.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.