marți, 13 ianuarie 2015

Gabriel, ingerul razei de culoare alba


Arhanghelul Gabriel este cunoscut ca îngerul din Apocalipsa si Dumnezeu îl alege de multe ori pentru a livra mesaje importante pentru oameni. Dacă Gabriel va viziteaza, puteți fi siguri că Dumnezeu are ceva important să-ti spuna prin Gabriel.

Iata cateva semne ale prezenței lui Gabriel atunci când el este în apropiere:

Gabriel, ca arhanghel de comunicare, de multe ori anunță ceea ce este la orizont, despre perspective valoroase pentru viitor.

Viziunile cu Gabriel va pot ajuta, de asemenea, să obțineți sclipiri pentru viitor.Puteți apela la Gabriel ori de cate ori te simti deprimat, trebuie să depăsesti îndoiala si teama  sau pentru implinirea dorintelor, inspiratie, intuitie sau de purificare.
Daca te simti blocat sau esti la pamant cere-i lui Gabriel pentru a vă ajuta să modificați acest lucru si veti simti ca va deblocati din aceasta situatie. Gabriel vrea să duceti o viață fericită, împlinită și va ofera îndrumare și ajutor ori de câte ori aveti nevoie. Daca te simti pierdut și nu ai nici o idee ce sa mai faceti în viață,cere lui Gabriel ajutor.Dacă vrei să știi despre viitor, cere lui Gabriel ajutor pentru a vă informa. 
Darul profeției poate fi al tau, dacă il rugati pe Gabriel pentru asta. 

Ajutor in rezolvarea problemelor


În cazul în care va vine in minte o idee despre cum să rezolvati o problema (mai ales după ne-am rugat pentru îndrumare cu privire la rezolvarea unei probleme grele),acesta poate fi un semn că Gabriel este cu tine. Gabriel ofera uneori idei pentru soluții în timp ce oamenii mediteaza și solicită pe Gabriel ce să facă cu privire la problemele lor.
"Forma cea mai obișnuită de comunicare este pentru gândurile și perspectivele care ajung în mintea ta constienta. Cere lui Gabriel ajutor pentru a clarifica ceea ce nu înțelegi. Până la sfârșitul conversației trebuie să știți exact ce să faci. "

Arhanghelul Gabriel și alți arhangheli pot lucra în timpul viselor pentru a vă ajuta să rezolvati problemele, dacă faceti acest lucru înainte de a merge la culcare: "Va veti trezi cu visul care contine solutia la problema ta. Uneori nu iti vei aminti un vis, cu toate acestea, răspunsul la problema va veni in constiinta voastra mai târziu în timpul zilei. "

Mesaje prin vise

Gabriel este considerat arhanghelul pentru vise, premonitii, precum și clarviziune.Gabriel va oferi, de asemenea, sfaturi sub formă de vise și viziuni, te va ajuta în cunoaștere și înțelepciune, in creșterea ta spirituală și dezvoltare, veti progresa mai repede decât oricând. "

Lumina alba sau de culoarea cuprului

Puteți vedea lumina fie albă sau cupru din jurul tău când Gabriel se află în apropiere, deoarece energia electromagnetică a lui Gabriel corespunde cu raza de lumină alba a ingerului.

"Arhanghelul Gabriel este asociat cu o lumină albă frumoasă si această culoare aduce purificare oriunde este nevoie Imaginați-vă ca va invaluie aceasta lumină albă pe tine și copilul tău și cere ca aceasta sa va ajute la dizolvarea stresului sau grijilor care ar putea sa va afecteze pe oricare dintre voi. "



Despre aura de cupru a lui Gabriel, Doreen Virtue scrie în Arhangheli 101: "Gabriel este, de obicei portretizat cu o trompeta mare de  cupru, pentru a simboliza clar mesaje de la Dumnezeu. Aura lui Gabriel este culoarea cuprului, cum ar fi trompeta simbolica îngerului. Dacă vedeți flash-uri de lumina cupru sau dacă te va atrage acest metal, acesta este un semn că lucrați cu Arhanghelul Gabriel. 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.