marți, 13 ianuarie 2015

Rafael, ingerul razei de culoare verde




RAFAEL, îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru ca tu ai compasiune fată de oameni care se luptă fizic, mental, emotional, spiritual cu tot ce tine de viata.

Te rog vindeca-mi rănile specifice sufletului si trupului meu care sunt spuse în rugăciune.

Fie ca grija ta pentru toată creația lui Dumnezeu -inclusiv animalelor si a mediului - sa ma ajute sa devin o persoana care să aibă grijă de creatie. Arată-mi cum Dumnezeu vrea să ajungă compasiunea la cei care sunt in suferinta, să contribuie la vindecare în vietile lor. Amin.

Turmalina sau indigolit


Rafael, arhanghelul de vindecare, este responsabil cu raza de lumina verde. Rafael lucrează pentru a aduce oamenii mai aproape de Dumnezeu, astfel încât să poată experimenta pacea de vindecare pe care Dumnezeu vrea să le-o dea. El este adesea asociat cu bucurie și rasete .

Rafael de asemenea, lucrează pentru a vindeca animalele si Pământul, astfel încât oamenii să-l conecteze pentru ingrijirea animalelor și a mediului.

Oamenii cer uneori ajutorul lui Rafael pentru a se vindeca (de boli sau răni care sunt fizice, mentale, emoționale, spirituale sau în natură),ii ajuta să depăsească vicii, să iubească si pentru siguranță în timp ce călătoresc.



angelit

Cristale:

Patru pietre pretioase de cristal sunt asociate cu raza de lumina verde a ingerului: sugilit, sodalit, indigolit și angelit. Unii oameni cred că energia din aceste cristale pot ajuta oamenii la concentrare pe ceva ce ei încearcă să înțeleagă, pentru a calma emoțiile sau anxietatea si pentru a fi mai creativ .




Chakra:

Raza verde a ingerului corespunde chakrei din frunte, care se află în centrul fruntii organismului uman. Unii oameni spun că energia spirituală din îngeri care curge în organism prin chakra poate ajuta fizic (la tratarea afectiunilor coloanei vertebrale, accidente vasculare cerebrale, viziune si probleme de auz), mental (de exemplu, ajutându-i in mod clar referitor la confuzie si să evalueze diverse optiuni înainte de a lua decizii), cât si spiritual (cum ar fi, ajutându-i sa deschidă mintea spre noi perspective de la Dumnezeu).


sugilit


Ziua:
Raza verde deschisa a îngerului radiază cel mai puternic, joi, unii oameni consideră joi a fi cea mai bună zi să se roage.

Când va rugati în raza verde, puteti cere lui Dumnezeu să trimită pe Rafael si ingerii care lucreaza cu el pentru a vă ajuta să va vindece de orice boli sau leziuni care le-ati suferit în corpul, mintea sau spiritul vostru. Dumnezeu poate alege să trimita raze verzi pentru a vă vindeca direct sau pentru a usura eforturile de vindecare a profesionistilor din domeniul medical, consilieri, care lucrează pentru a vă ajuta.

Poti să te rogi, de asemenea, în raza verde pentru bunăstare și integritate, cerând lui Dumnezeu să trimită îngerii pentru a va oferi întelepciunea si puterea de care aveti nevoie pentru a face alegeri sanatoase despre cum să aibă grijă de tine si vă împiedică să deveniti bolnavi sau răniti ori de câte ori e voia lui să facă acest lucru.

Dumnezeu poate trimite puterea razei verde pentru a vă ajuta să va concentrati asupra mesajelor spirituale, el comunică cu tine prin îngeri, astfel încât să puteti înțelege adevărul pe care le conțin.

Rugăciunea în raza verde poate ajuta, de asemenea, să dezvolte capacitatea de a analiza diferitele optiuni de bază cu care se confruntă fiecare înainte de a lua o decizie importantă, astfel încât să puteți actiona într-un mod care să reflecte vointa si experiența lui Dumnezeu.

Puteti cere, de asemenea, lui Dumnezeu să trimită îngerii razei verde pentru a vă ajuta cu preocupările financiare, astfel încât să puteti prospera prin găsirea celor mai bune oportunităti de a câstiga un venit (cum ar fi un nou loc de muncă), precum si a învăta cum să gestionezi banii cu întelepciune (evitând datoriile, de economisire, investire si daruind cu generozitate).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.