marți, 2 august 2016

Nascut sub semnul Cuprului



Cel nascut sub semnul Cuprului

Probabil unul dintre cele mai vechi metale intrebuintate pe pamant, Cuprul este asociat planetei si Zeitei Venus. Datorita frumusetii sale lustruite si folosirii sale antice in fabricarea oglinzilor, Cuprul a fost asociat si cu insula Cipru, insula sacra si mult preaindragita a zeitei Afrodita/ Venus. Prin urmare, Cuprul a capatat si el in alchimie valente feminine. El simbolizeaza iubirea, echilibrul, artisticul, frumusetea feminina, creativitatea.

Cei nascuti in zodia Cuprului au un farmec aparte si o prezenta agreabila. Echilibrati si deschisi, sunt diplomati innascuti si maestri atunci cand vine vorba de a stabili conexiuni cu ceilalti. Au un har de a se purta cu cei din jur, empatizand puternic si manifestand intelegere fata de acestia. Au bun gust si sunt mari admiratori ai frumosului si al esteticului, fiind totodata atrasi de tot ceea ce inseamna arta si rafinament. Isi vor manifesta creativitatea si perspicacitatea indiferent de domeniul in care vor profesa. Sunt firi pasnice, preocupate de ideea de casatorie si mariaj de la care au asteptari mari.


ELIXIRUL VIETII lor este reprezentat de doua aspecte: Frumusetea si Echilibrul. Au nevoie ca aceste doua aspecte sa se exteriorizeze in toate laturile vietii lor, atat cea personala, cat si cea profesionala, pentru a fi cu adevarat fericiti

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.