Rugăciunea este definită ca „o cerere solemnă de ajutor sau ca o expresie a mulţumirilor adresate lui Dumnezeu sau unei puteri superioare”. Este clipa în care cerem ajutor, căutăm schimbarea, avem nevoie de un răspuns sau chiar de un miracol. Este clipa în care permitem sprijinul unei puteri superioare nouă sau ne dăm seama de puterea existentă deja în noi înşine. Rugăciunea, la fel ca îngerii, depăşeşte graniţele religiei. Ea ne înalţă gândurile către divinitate. Ne conectează la iubirea lui Dumnezeu. Dumnezeu, pentru mine, este o energie cu multe denumiri – energia care curge prin noi toţi şi care face ca totul să constituie o singură unitate. Deşi am avut legături încă din copilărie cu bisericile creştină şi spiritualistă, eu îl văd pe Dumnezeu ca o energie universală. Voi folosi frecvent, alternativ, denumirile de Dumnezeu, de Univers şi de viaţă, în această carte. Indiferent cum numiţi această energie, ea este acolo să vă susţină şi să vă călăuzească de-a lungul vieţii. Noi toţi ne-am rugat la Dumnezeu într-un moment sau altul. Totuşi, mulţi dintre noi nu pot explica ce fac rugăciunile noastre sau de unde am învăţat să ne rugăm. Pentru mine, rugăciunea este un remediu metafizic. Ea îmi permite să fiu susţinut de susţinătorul suprem. Este momentul în care permit îngerilor să mă călăuzească, este clipa în care permit voinţei lui Dumnezeu să mă îndrume în locul voinţei mele.
„Rugăciunea este mediul miracolelor. Rugăciunea este comunicarea firească a creaturilor cu Creatorul. Prin rugăciune primim iubirea, iar iubirea se exprimă prin miracole. Şi era adevărat: Rugăciunea nu ne aduce doar răspunsuri, ci şi o senzaţie de pace, ne înalţă conştiinţa şi exprimă iubirea – şi nimic nu este mai important decât acest lucru.
Puterea rugăciunii poate fi absolut uimitoare, dar într-un fel este ceva foarte firesc: deoarece ne
conectăm cu puterile divine, încurajăm schimbările – chiar miracolele – să aibă loc.
Prin urmare, opriţi-vă o clipă şi gândiţi-vă. Ultima dată când aţi îngenuncheat şi v-aţi rugat pentru ajutor, a funcţionat?
Aţi primit vreodată răspunsuri la rugăciuni? S-a rezolvat vreodată de la sine în mod miraculos vreo situaţie după ce aţi chemat cerurile în ajutor? Dar ce spuneţi atunci când nu primiţi răspuns la o rugăciune? De ce credeţi că s-a întâmplat aşa?
Toate aceste aspecte vor deveni importante pe măsură ce vom pătrunde mai adânc în cercetarea
rugăciunii şi a lumii îngerilor.
Acum, respiraţi profund de câteva ori şi spuneţi în gând:
„Vă mulţumesc, îngerilor, că-mi amintiţi de prezenţa voastră!”
Vă vor aminti? Notaţi orice semn pe care îl veţi primi în următoarele câteva zile.
Semnele pot apărea sunt forma unor conversaţii, a unor bucăţi muzicale, a unor pene căzute în diferite locuri, aunor vise sau chiar a unei apariţii a îngerului păzitor! Păstraţi-vă mintea şi ochii deschişi…
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu
Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.