marți, 6 iunie 2017

Pentru cei care doresc capacitati paranormale



Majoritatea isi doresc anumite capacitati paranormale alaturi de cele pe care le detin deja sau vor ceea ce nu au si mereu au avut dorinta de a le primi. Mai jos, va prezint o metoda pentru a le dobandi, veti avea nevoie fireste de exercitiu, rabdare si drept divin.

Cum se binecuvanteaza si se purifica sarea

Se personalizeaza sarea la vibratia fiecaruia, ritualurile sunt mai puternice daca sarea este personalizata.

Cum se face ?

1.Pachet de sare nou de fiecare data cand se termina sarea, se cumpara alta. Sarea personalizata nu se foloseste in bucatarie, se va tine separat intr-un recipient de plastic cu capac.

2.Camera – la o masa aceeasi de fiecare data cand faceti ritualurile – se sta in picioare – se deschide capacul de la recipientul de sare.

3.Relaxare pe toate planurile si vizualizarea sarii intr-o lumina aurie, stralucitoare, se spune cu voce tare”Tatal meu care esti in ceruri, Sfinteasca-se numele tau, vie imparatia ta si faca-se voia ta, precum in cer asa si pe Pamant. Da-mi mie, Doamne tot ce trebuie pentru a-mi putea trai viata din plin.Purifica aceasta sare si fa ca uriasa ei putere sa lucreze pentru mine, pentru implinirea dorintelor mele.Amin !

4.Ganditi-va la ce va doriti ! Multumiti lui Dumnezeu si puneti capacul la sare.



Puteri paranormale

1. In aceeasi camera, la aceeasi masa, in picioare.

2. Deschideti sarea personalizata,vizualizati in auriu, luati putina sare cu mana stanga,presarati deasupra crestetului

3.Cu voce tare” Prin marea putere a sarii, acum sunt exceptional in …………se mentioneaza ce doriti, clarviziune, telepatie, etc.

4.Multumiti si se pune capacul la sare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.