duminică, 4 iunie 2017

Rugaciune pentru aflarea jumatatii



Rugaciune pentru aflarea jumatatii

Asculta,Doamne, rugaciunea robului Tau (roabei Tale) (se spune numele) si nu o lasa fara raspuns. Tu, cel care ai randuit ca barbatul sa lase pe tatal si pe mama sa si sa se uneasca cu femeia sa; Tu, care ai binecuvintat nunta si ai aratat curatenia ei; 


Tu care ai primit la Tine pe amandoi sotii ce au dus viata fara pacate; randuieste,Doamne, dupa voia Ta, ca la vremea potrivita, robul Tau (roaba Ta) (se spune numele), sa-si intemeieze o familie.
Pentru ca viata sa sa nu fie traita in pacat si trupul sau sa nu fie intinat de patimile si batjocoririle diavolesti. Ajuta Doamne pe robul Tau (se spune numele), sa gaseasca o sotie credincioasa, blanda si iubitoare,buna si harnica, (un sot credincios, bland si iubitor, bun si harnic)care sa-i fie mereu alaturea pana la trecerea in imparatia Ta.

Te rog Doamne, vino in ajutorul sau, caci numai Tu stii ce e in adancul inimilor oamenilor. Si daruieste-i Doamne lui X (se spune numele), un camin linistit, plin de dragoste si de intelegere, pentru ca el sa Te laude mereu, in vecii vecilor, de-a pururea.Amin”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.