vineri, 5 decembrie 2014

Cum ne alegem prietenii ?


Adevărata călăuzire divină nu vorbeşte niciodată folosind termeni de condamnare sau de învinovăţire şi nu caută să stabilească dacă cineva este bun sau rău, ori dacă are sau nu are dreptate.Astfel încât îngerii dumneavoastră caută o soluţie a conflictului în care fiecare să aibă ceva de câştigat.

Cu toate ,acestea, din când în când v-ar putea călăuzi către renunţarea la o anumită relaţie şi v-ar putea ajuta "să închideţi uşa" unei prietenii din interes.

Încetarea unei relaţii ar putea să înspăimânte pe oricine, însă pentru cei care au ales calea spirituală, acest proces poate aduce un sentiment de vinovăţie în plus. S-ar putea să vă faceţi griji:"Trebuia să ajut oamenii şi să fiu o persoană iubitoare." "Îmi părăsesc prietena dacă am ales să petrec mai puţin timp cu ea?"

Adevărul e că aţi ales.. să petreceţi mai puţin timp cu vechii prieteni şi mai mult timp cu oamenii noi din viaţa voastră. Asta nu înseamnă că judecaţi, criticaţi sau părăsiţi pe cineva. Nu sunteţi snobi sau persoane care se izolează. Pur şi simplu vă permiteţi să fiţi călăuziţi conform legii spirituale a atracţiei.

Noi suntem atraşi de oameni ale căror mentalităţi le oglindesc pe ale noastre. Interesele comune creează condiţii favorabile prieteniei. Pe măsură ce apar modificări în stilul de viaţă, veţi căuta în mod firesc oameni cu care aveţi unele lucruri în comun.

La nivel mai profund, metafizic,mentalităţile dumneavoastră influenţează centrii energetici din corp, numiţi "chakre". Fiecare chakra corespunde unei anumite probleme de viaţă. Orice problemă care ne preocupă de mai mult timp face astfel încât una din chakrele noastre să fie stimulată. Apoi, asemenea unui radar, atragem sau suntem atraşi de oameni cu mentalităţi asemănătoare.

Îngerii explică faptul că chakrele trimit unde energetice 
care sunt reflectate înapoi,
ca în cadrul unui sistem sonar.

Când ne întâlnim cu cineva care are un tipar energetic similar,
energia chakrelor sale ajunge la noi şi ne simţim bine.
Suntem atunci atraşi de ei şi vom fi plăcut surprinşi să constatăm că avem interese comune şi reciproce.

De pildă, dacă vă gândiţi mai tot timpul la bani şi la siguranţa personală, prima chakră vă va fi afectată. Aceasta se numeşte "chakra rădăcinii" şi este localizată la baza coloanei vertebrale.

Asemenea unui magnet, veţi atrage in cercul dumneavoastră de prieteni alţi oameni care sunt, de asemenea,preocupaţi de bani şi de siguranţa personală.

A doua chakră, numită "chakra sacrală", influenţează problemele trupului şi este localizată la jumătatea distanţei dintre ombilic şi coccis.
Oamenii cu probleme fizice sau cu obsesii privind greutatea, poftele fizice, sănătatea sau care au comportamente dependente (de alcool, tutun, droguri etc.) vor avea un dezechilibru la nivelul chakrei sacrale.
Ei tind să atragă şi să fie atraşi de alţi oameni care au probleme corporale.

Problemele care afectează cea de-a treia chakră, numită "chakra plexului solar", cuprind temerile şi obsesiile privind puterea şi controlul.
Această chakră este localizată în spatele ombilicului. Dacă suntem foarte preocupaţi de aceste probleme, atragem oameni cu mentalităţi asemănătoare.

Primele trei chakre sunt legate de aspectele pământeşti, materiale. Cea de-a patra chakră,"chakra inimii", este prima dintr-un grup de chakre legate de probleme de nivel mai înalt.
Nu întâmplător,chakrele focalizate pe spiritualitate sunt localizate în partea superioară a corpului. Chakra inimii, localizată în piept, în dreptul inimii, este legată de iubire.

Cei care lucrează asupra problemelor legate de dragoste, cum ar fi iertarea, compasiunea şi relaţiile dintre sufletele perechi,sunt consideraţi "centraţi pe inimă."
Ei tind să atragă alţi oameni iubitori în  vieţile lor.

Cea de-a cincea chakră, localizată în zona mărului lui Adam şi numită "chakra gâtului",controlează exprimarea şi comunicarea.
Cei implicaţi în proiecte artistice sau educative - în special cele de natură spirituală - acumulează energie în chakra gâtului. 

Această chakră este stimulată în mod deosebit de un stil de viaţă integru, în care ne străduim ca vorbele şi faptele noastre să corespundă adevărului nostru interior.
Concentrându-vă pe aceste probleme, veţi atrage către dumneavoastră suflete cu mentalităţi asemănătoare.

"Cel de-al treilea ochi" este a şasea chakră şi controlează perspectiva şi viziunile spirituale.

Dacă aţi practicat vizualizarea creatoare şi meditaţia, sau dacă sunteţi clarvăzător nativ, înseamnă că această chakră este deschisă şi veţi atrage, în viaţa dumneavoastră, oameni cu interese şi capacităţi asemănătoare.

"Chakrele urechilor", localizate chiar deasupra sprâncenelor,
 pe dreapta şi pe stânga, sunt
specializate în ascultare a Spiritului.

Cei care meditează în linişte şi sunt receptivi 
la mesajele cereşti şi au stimulat şi activat
chakrele urechilor şi tind să atragă alţi "ascultători".

În interiorul creştetului capului se află "chakra coroanei", care este activată atunci când o persoană îşi dă seama că noi suntem una cu Dumnezeu.
O persoană cu această mentalitate va atrage în mod firesc sufletele cu tipare mentale asemănătoare, care merg pe aceeaşi cale spirituală.

Aşadar, să spunem că, în trecut, majoritatea gândurilor voastre erau focalizate pe probleme pământeşti, cum ar fi grijile privind banii sau obsesiile sexuale.
Cercul vostru de prieteni împărtăşeşte credinţe similare. Apoi aveţi o trezire spirituală care vă îndeamnă să citiţi şi să meditaţi despre subiecte legate de divinitate.
Procedând astfel, energia primei chakre urcă. Astfel încât, în loc să funcţionaţi pornind de la prima chakră (legată de bani) sau de la a doua (legată de sex), începeţi să trăiţi pornind de la chakra a patra (legată de iubire) sau a cincea (legată de adevăr).

Imediat ce transformarea a avut loc, veţi pierde în mod firesc "atracţia" pe care o simţeaţi pentru oameni care trăiau conform fostului vostru tipar de funcţionare a chakrelor.
Veţi începe fie să doriţi, fie să atrageţi oameni care împărtăşesc aceleaşi preocupări.

Prin legea atracţiei atâta timp cât aveţi aşteptări pozitive - în viaţa voastră vor intra prieteni noi, care au tipare mentale asemănătoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.