vineri, 5 decembrie 2014

Cum va conectati cu Ingerii Vostri ? D.V.

DOREEN VIRTUE INGERII PAZITORI

Ingerii Pazitori sunt destinati nu doar fiecarei fiinte umane, ci tuturor locuitorilor pamantului. Ei stiu exact de ce aveti nevoie pentru dezvoltarea voastra, ei cunosc scopul divin al vietii voastre si agenda voastra este agenda lor. Ingerii Pazitori nu-si parasesc NICIODATA locul lor de la nastere pana la moarte, nu are importanta ce greseli faceti! Ca si Dumnezeu/Dumnezeita, ei va iubesc nu are importanta ce faceti. Fiecare, chiar si cei mai negativi oameni la care v-ati putea gandi, Charles Manson, Saddam Husain, Adolf Hitler, toti au sau au avut Ingeri Pazitori, de-a lungul vietii lor.

Cand oamenii se incarneaza pe pamant, noi venim aici fara amintiri, cine suntem si de unde venim. Ni s-a dat libertatea de a alege. Ingerii nostri Pazitori ne pot oferi indrumare si iubire, insa este in functie de vointa noastra libera, daca ii asculatm sau nu. Asa cum va puteti imagina, adesea, oamenii negativi nu asculta de Ingerii lor Pazitori.



Cum Va Conectati cu Ingerii Vostri

Trebuie sa cereti ajutor Ingerilor vostri Pazitori, chiar daca ei stationeaza permanent langa voi. Ingerii vor sa ne ajute, dar nu pot sa ne ajute daca nu le cerem. O lege universala care uneste ingerii mentioneaza, "Ingerii nu vor interfera cu viata umana, decat daca li se va cere, cu exceptia unei urgente in care este amenintata viata".

Invitati Ingerul vostru sa lucreze cu voi! Spuneti-i ca este bine venit, astfel va fi mai usor pentru voi de a lucra impreuna! Acest fapt va da mare pret vietii voastre. Ingerul vostru nu este o zana de botez sau o "masina cosmica de distribuit articole de larg consum". Ei pot sa ne ajute in multe moduri, care adesea sunt privite ca si coincidente.


Cum Comunica Ingerii cu Noi?

Ingerii ajuta prin comunicarea directa, daca sunteti capabili sa receptionati sau indirect prin semne (de exemplu, o carte pe care ei o simt ca ar trebuie sa o cititi, poate cadea de pe raft, in calea voastra). Fara vreun motiv, puteti avea dorinta de a contacta pe cineva sau de a merge undeva. Ei pot trimite informatii prin vise si ca energii comprimate care se dezvaluie dupa un timp – veti avea o cunoastere, dar nu veti fi capabili sa o exprimati prin cuvinte sau sa o explicati un timp, pana cand piesele de puzzle se aduna la un loc. Ei pot sa va trimita energii de vindecare de nivel foarte inalt si vindecare. Daca veti fi capabili sa simtiti energiile subtile, le veti percepe ca pe o caldura sau pulsatii de energii zumzaitoare prin corpul vostru.

Dupa ce cereti ajutor de la Ingerul vostru , observati repetarea de cuvinte, pe care le puteti vedea, auzi sau gandi. Observati tipare repetate prin auzirea unui cantec, observarea unei etichete neobisnuit de mari sau un prieten care repeta inconstient acelasi mesaj, pe care Ingerul vostru vi-l ofera. Insistati sa intrebati, pana cand veti simti ca ati inteles complet raspunsul.

Incepeti sa va Contactati Ingerii Vostri!

Urmatoarele sugestii va pot ajuta in realizarea contactului initial cu Ingerii vostri.

* Alegeti acelasi moment, de fiecare data, pentru a comunica cu Ingerii Pazitori: inainte de a va culca sau cand va treziti prima oara, poate fi cel mai potrivit.

* Cereti protectie suplimentara, daca aveti depresii, sentimente negative, frici sau cosmaruri.

* Ramaneti deschisi pentru mesaje mereu, in special cand aveti o presimtire ca veti face o greseala sau aveti un sentiment de pericol iminent.

* Nu fiti iresponsabili, riscandu-va viata personala! Ingerii vostri Pazitori nu pot sa nu tina cont de vointa voastra libera.

* Fiti pozitivi! Ingerii va vor indruma, va vor vindeca si va vor proteja, dar trebuie sa fiti responsabili de propriile actiuni. Nu ii acuzati pe altii sau nu respingeti problemele din viata voastra ca si cand "ceva/cineva este impotriva voastra sau ca ar fi blesteme.


Ce se intampla daca nu simt conectarea?

Ingerii vibreaza la un nivel foarte inalt si va trece un timp pana va veti acorda la aceasta vibratie. Fiti rabdatori! Cele mai obisnuite blocaje in obtinerea indrumarii angelice sunt:

* Dieta. (carnea, cafiena, crustacee, deseuri alimentare, alimente prepreparate ce contin aditivi chimici si conservanti, ciocolata, toate sunt alimente cu vibratie joasa care pot bloca indrumarea divina.)

* Droguri. (chiar si produsele vandute la tejghea) si alcoolul poate inegura claritatea.

* Oamenii negativi. Faceti schimbari in viata voastra cand puteti si incercati sa va indepartati de oamenii negativi. Daca nu puteti din cauza circumstantelor, va poate lua mult timp sa va conectati, dar insistati, pana la urma veti fi capabili sa va acordati celor mai inalte vibratii.

* Drame. Fie ca haosul va apartine sau este datorat altora din viata voastra, el va poate distrage si agita, ceea ce se adauga dificultatilor de conectare cu ingerii. Cereti Ingerilor sa purifice toata negativitatea si frica, sa va umple cu energiile pacii si ale iubirii!

* Lipsa de organizare. Ingerii sunt atrasi de atmosfera pura, organizata, linistita. Furnizati o atmosfera placuta pentru a-i atrage pe ingeri!

* Lipsa de experienta. Daca nu aveti multa activitate spirituala sau gasiti ca este greu sa va relaxati si sa va linistiti mintea, fiti rabdatori cu asteptarile voastre! Incercati sa va sporiti constiinta voastra despre prezenta ingerilor, prin inaltarea tuturor simturilor si meditand regulat, doar cateva minute o data.

* Asteptari nerealiste. Daca va asteptati ca sa apara o holograma vorbitoare si sa vorbeasca cu voi pe o durata extinsa de timp, nu se va intampla. Cel putin la inceput, contactul poate fi scurt, mai mult un sentiment decat ceva de auzit sau de vazut. Daca sunteti singuri, aveti nevoie de contacte umane! Iesiti si gasiti cluburi sau grupuri, cu interese ca ale voastre! Viata trebuie sa fie traita - mergeti afara!

Poate dura zile, saptamani, chiar luni pentru a primi un raspuns, pe care sa-l intelegeti complet. Si uneori, raspunsul poate veni printr-un eveniment sau un moment de intelegere imediata. El poate apare in mod neasteptat, pe durata unui telefon de la un prieten, prin ceva ce cititi intr-o carte, intr-un ziar sau revista, dintr-o conversatie dintre doi straini, pe care ii auziti din greseala. Important este sa fiti constienti si deschisi!

Rabdarea va va permite sa perseverati, chiar daca nu obtineti rezultate imediat. Rabdarea va va ajuta sa construiti increderea in Ingerii vostri, avand incredere ca vor veni la momentul potrivit. Increderea va face placuti sustinatorilor vostri nevazuti si crearea spatiului pentru miracole, care este locul in care ei se aduna si se simt bine. Miracolele nu trebuie sa fie distrugerea pamantului. Miracolele pot fi mici intamplari in viata voastra de zi cu zi, care sa va faca sa va simtiti bine sau sa va faca sa radeti sau chiar sa plangeti de bucurie.


Puterea de A Cere

Ingerii si acest fapt include ingerii vostri sau ai altora, nu pot face nimic, daca nu le cerem! Daca aveti nevoie de ajutor, doar cereti! De aceea Dumnezeu isi trimite ingerii ca sa fie cu voi pe viata. Ingerii vostri doar asteapta sa li se ceara ajutorul. Nu va ingrijorati ca cereti prea mult. Nu exista sensul timpului liniar in taramul spiritual. Ati condus vreodata intr-o directie si dintr-o data ati avut o un imbold rapid de a intoarce, desi nu ati planificat asta, ca apoi sa aflati ca era un trafic dificil, pe care l-ati ocolit ascultand de acel imbold si acea intoarcere din drum? Au fost ingerii vostri care v-au ajutat. Nu uitati sa le multumiti, cand observati legatura!

Lucrand cu Ingerii Pazitori ai Altor Persoane

Voi puteti cere ajutor Ingerilor Pazitori ai altora. Daca cineva, sa spunem seful vostru sau un coleg va face viata dificila, fata de ce credeti voi ca e corect, cereti Ingerilor lor Pazitori sa fie mai draguti cu voi sau sa va lase in pace. Daca aveti probleme cu un iubit, prezentati cazul vostru Ingerului lui Pazitor si cereti-i ajutor, pentru a aduce pacea in acea situatie. Ingerii Pazitori ai celorlalti sunt dornici sa va ajute, cat timp cerintele voastre sunt pozitive si nu il ranesc pe cel pe care ei trebuie sa-l protejeze. Daca este vorba despre o situatie importanta, scrieti-i o scrisoare Ingerului Pazitor al acelei persoane, cerandu-i ajutor. Pare bizar, insa functioneaza!

Desigur, trebuie sa adaug ca acest lucru nu functioneaza intotdeauna! Este necesar sa fie pentru binele cel mai inalt al celor p care ingerii ii protejeaza!

Urmatoarea rugaciune trebuie sa fie rostita, mental sau cu voce tare, inainte de a realiza contactul cu Ingerii vostri. Voi puteti sa o schimbati, incat sa fie ceva prin care sa va simtiti confortabili, atunci cand o spuneti.

Dumnezeule/Dumnezeita, Duhule Sfant, Iisuse, Arhanghele Mihail si ingeri,
(si/sau Quan Yin, Fecioara Maria, Mohamed, Moise, St. Germain, Tatal Vant, Mama Pamant, Zeite specifice Sfinti sau Maestri. Introduceti preferinta voastra pentru o entitate devotionala)

Cer protectia si ajutorul vostru, ca sa imi fie oferite informatii detaliate de la Ingerii mei Pazitori, care ma vor ajuta sa-mi ating scopul cel mai inalt si bucuria! Va rog, protejati-ma de frica si de toata negativitatea si permiteti ca ceea ce intentionez sa provina ca dintr-un canal pur de lumina!

Va multumesc mult pentru iubirea si ajutorul vostru!

Amin.

Asezati-va intr-un loc linistit, unde nu veti fi deranjati! Plasati ambele picioare pe pamant si incepeti sa va pregatiti mental pentru meditatie! Incepeti prin a va impamanta si a va centra! Inchideti ochii si imaginati-va radacini ce cresc din talpile voastre, in Mama Pamant. Apoi, urmati acest exercitiu simplu de respiratie, pentru a va relaxa corpul vostru fizic: inspirati pe nas, mentineti timp de sapte secunde si expirati foarte lent pe gura! Respirati astfel de trei ori, apoi continuati sa respirati inconstient, in acest mod, pe durata meditatie! Spuneti-i sinelui ego (sinele inferior) sa ramana deoparte. Mental spuneti-i ca este linistit acum si sa stie ca asa este!

Cereti Duhului Sfant sa va inconjoare intr-o aureola de lumina alba protectoare! Duhul Sfant va raspune imediat si radiaza spre voi o raza de lumina alba protectoare!

Acum, imaginati-va pe voi intr-un loc minunat, poate fi o padure, o pajiste, o plaja, oriunde va veti simti confortabil! Gasiti un spatiu in acest loc minunat, in care sa va odihniti si sa va relaxati!

Acum, cu ochii mintii voastre, priviti in jur si observati un drum! Este un drum minunat, plin de iubire! Acesta este foarte lung, pare sa se continuie la nesfarsit – nu puteti observa sfarsitul lui. Concentrati-va atentia pe acest drum!

Mental, cereti sa vina Ingerul vostru Pazitor! Exprimati-va interesul, incantarea, asteptand sa va intalniti cu el/ea! Observati un balon radiant in departare!

Acesta poate fi alb sau colorat. Observati culoarea pe care o vedeti! Observati cum se apropie incet, mai mult si mai mult, devenind constienti ca lumina devine mai mare, atunci cand ajunge mai aproape de voi!

Ingerii vostri pot decide sa apara inaintea voastra in alta forma. Doar permiteti sa se intample! Observati cum arata lumina, cand ajunge mai aproape!

Acum, Ingerul vostru se afla inaintea voastra. Pot fi mai multi de unul, alti ingeri ai vostri, ca ghizi, rude si animale, ce pot dori sa se conecteze cu voi.

Salutati-l pe Ingerul vostru! Voi puteti avea impresii, emotii si senzatii de furnicatura/vibratie. Nu este neobisnuit ca Ingerul vostru sa va vorbeasca prin propria voastra voce, asa ca nu desconsiderati propria voastra voce interioara, ca fiind imaginatia voastra! Sentimente de iubire, de incurajare si senzatia de caldura, sunt cei mai obisnuiti markeri ai contactelor angelice. Multumiti Ingerului vostru pentru toate momentele in care v-au ajutat, v-au oferit confort si v-au protejat!

Mental, invitati interventia, indrumarea si ajutorul Ingerilor vostri in viata voastra, din acest moment inainte!

Cereti Ingerului vostru numele prin care sa fie chemat! Adevaratele nume ale Ingerilor sunt de nepronuntat de catre noi. Totusi ei va vor oferi un nume sau va vor lasa pe voi sa ii alegeti unul. Daca nu veti obtine nici un nume imediat, nu va ingrijorati! Puteti obtine o culoare, o nota muzicala – fiecare contact este diferit! Doar aflati ca orice percepeti este potrivita pentru voi!

Cereti Ingerului vostru sa va comunice vreun mesaj pentru voi! Absorbiti orice comunicare, cum ar fi un gand, o viziune, o cunoastere si sentimente, iubire si emotii!

Intrebati-l orice, o singura intrebare o data! Notati raspunsul! Sa nu aveti dubii privind informatiile si emotiile care v-au fost oferite, doar permiteti Ingerului vostru sa comunice cu voi, in modul lui propriu!

Acum, spuneti aceasta rugaciune catre Ingerul vostru Pazitor:

Inger al lui Dumnezeu, dragul meu Pazitor,

Pe care iubirea lui Dumnzeu mi te-a incredintat,

Ca in fiecare zi sa fii alaturi de mine,

Sa ma luminezi si sa ma indrumi,

Sa ma conduci si sa ma pazesti,

Iti multumesc!

Acum, cereti Creatorului sa va binecuvanteze pe voi si pe Ingerul vostru! Observati-va pe amandoi inundati de Lumina si Iubirea Divinitatii!

Multumiti Ingerului vostru pentru intalnirea voastra din aceasta meditatie! Lasati-l pe Ingerul vostru sa inteleaga ca voi priviti inainte, pentru a-l contacta din nou, in curand!

Aflati ca ei se afla mereu alaturi de voi!

Concentrati-va pe impamantarea si centrarea voastra, imaginandu-va radacini din picioare in Mama Pamant!

Faceti o pauza si deschideti ochii!

Ati primit vreun nume? Daca nu, nu va ingrijorati, uneori doar simtirea energiei ingerului vostru este suficienta pentru inceput.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.