duminică, 16 decembrie 2018

Indeplinirea rapida a dorintelor pe 21 decembrie


Pe vremuri se considera că orice dorință exprimată în cea mai scurtă zi a anului se va îndeplini rapid, mai ales dacă este însoțită de ”vizualizarea” acesteia. Ritualul este un mijloc puternic pentru a te inspira și motiva să-ți urmezi visul.

Mai întâi trebuie creat locul pentru vis, adică trebuie eliberată casa de obiectele de prisos. Pentru aceasta adunați în saci mari pentru gunoi obiectele care vă provoacă senzații neplăcute sau pe care nu le-ați folosit demult. Debarasați-vă de ele.

După aceasta, luați o foaie de hârtie și, pe o parte, vă scrieți dorința, iar pe cealaltă parte scrieți ceea ce trebuie, în opinia dvs., să faceți pentru ca dorința să se îndeplinească. Ulterior, în fiecare săptămână, trebuie să luați un punct din lista de acțiuni și să lucrați asupra lui. Faceți acest lucru pe parcursul întregului an.

Predicțiile/ghicitul

Se poate ghici în cărți,în această zi ele vor spune adevărul.

Rezultatele prezicerilor și ale ritualurilor sau a meditațiilor pot fi ”consolidate” cu ajutorul pietrelor și metalelor. Un talisman sub formă de pandantiv cu piatră sau inel, încărcate cu lumina lunii în cea mai lungă noapte a anului, va fi cu mult mai eficient decât cele activate în altă perioadă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.