vineri, 9 septembrie 2016

Atenţia face să crească frecvenţa vibraţiei


Folosiţi contrastul pentru a obţine mai multă claritate.

Atunci când vă alcătuiţi lista de elemente de contrast, căutaţi cât maimulte posibile. Cu cât veţi găsi mai multe elemente de contrast, cu atâtmai multă claritate veţi dobândi. Ţineţi minte, la acest pas abia aţi punctat care sunt dorinţele voastre.Probabil că v-aţi simţit bine identificând şi scriind ceea ce vă doriţi saupoate că v-a încercat un sentiment de îndoială.In capitolele următoare, veţi învăţa cum sa continuaţi formula atracţiei intrei paşi, trecând la paşii 2 si 3.

Identificati-va dorinta

PASI

Acordati-va atentie dorintei voastre

Dati voie lucrurilor sa se petreaca

Pasul 2 - Acordaţi atenţie dorinţei voastre

Atenţia face să crească frecvenţa vibraţiei

A creşte frecvenţa de vibraţie înseamnă pur şi simplu a acorda stărilor voastre mai multă atenţie pozitivă, mai multă energie şi focalizare.Nu este de ajuns doar să identificaţi care sunt dorinţele voastre; trebuie deasemenea să le acordaţi o atenţie pozitivă în fiecare zi. Atunci când leacordaţi atenţie pozitivă vă asiguraţi că includeţi vibraţia dorinţei voastre în vibraţia voastră curentă.Legea atracţiei vă aduce mai mult din lucrurile cărora le oferiţi atenţia,energia şi focalizarea voastră. Cu toate acestea, dacă după ce v-aţi identificat dorinţele nu le mai acordaţi atenţie, energie şi focalizare, atunci nu va existanici o materializare a lor. Atunci când acordaţi atenţie unei dorinţe a voastre,includeţi vibraţia dorinţei voastre în vibraţia pe care o emiteţi în mod curent,iar aceasta este vibraţia la care răspunde legea atracţiei.

Unii oameni se pricep foarte bine să îşi identifice dorinţele, dar apoi îşi aruncă printr-un ungher lista cu dorinţe şi nu-i mai dau nici o atenţie. 

Legea atracţiei nu poate să răspundă decât dorinţelor cărora le acordaţi atenţie.

Următoarea secţiune a acestei cărţi explică conceptul acesta folosind ideea că noi toţi avem o aşa zisă „sferă de vibraţie" în jurul nostru, în care sunt stocate toate vibraţiile emise de noi în mod curent. Trebuie să vă asiguraţi că aţi inclus vibraţia dorinţei voastre în această sferă de vibraţie.

Ce anume includ în sfera mea de vibraţie?

Imaginaţi-vă că aveţi un fel de bulă care vă înconjoară şi că înăuntrul ei seaflă toate vibraţiile pe care voi le emiteţi. Legea atracţiei răspunde la totceea ce se află înăuntrul acestei bule.


Unde se află dorinţele voastre: înăuntrul sau în afara sferei voastre de vibraţie?

Este important să înţelegeţi că toate scopurile, visele şi dorinţele voastrese află în afara sferei voastre de vibraţie. Dacă ele ar fi înăuntrul sferei voastre de vibraţie deja aţi avea toate aceste lucruri şi v-aţi bucura de ele.Luaţi, de exemplu, exerciţiul pe care I-aţi făcut la pasul 1 pentru a vă identifica noile dorinţe. Acum că aţi dobândit o nouă claritate în ce priveşte dorinţele voastre, este necesar să includeţi acea vibraţie în vibraţia voastră curentă, deoarece aceasta este cea căreia îi răspunde legea atracţiei. 

Dacă vă alcătuiţi lista cu dorinţe şi o lăsaţi deoparte în sertarul cu ciorapi, ea nu se va materializa, deoarece legea atracţiei nu răspunde lucrurilor aflate în sertarul cu ciorapi. Legea atracţiei răspunde doar la ceea ce se află în mod curent în sfera voastră de vibraţie.


În cadrul pasului 2 din procesul atracţiei deliberate veţi învăţa să folosiţi cuvintele pentru a acorda atenţie, energie şi focalizare noilor voastre dorinţe,creând enunţul dorinţei. Atunci când oferiţi acea atenţie, energie şi focalizare dorinţei voastre, o includeţi în sfera voastră de vibraţie curentă, la care legea atracţiei răspunde în concordanţă cu vibraţia

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.