vineri, 9 septembrie 2016

Formula in trei paşi pentru a atrage ce va doriti


Formula in trei paşi pentru a atrage în mod deliberat

Pasul 1. Identificaţi-vă dorinţa

Sună uşor, nu-i aşa? Majoritatea oamenilor nu se pricep foarte bine la a descoperi ceea ce îşi doresc, cu toate acestea, sunt foarte buni la identificarea a ceea ce nu îşi doresc. În această etapă veţi afla de ce este foarte folositor să ştiţi ce anume nu vă place.

Pasul 2. Acordaţi atenţie dorinţei voastre

Legea atracţiei vă va aduce mai multe din lucrurile cărora le acordaţi atenţie, energie şi focalizare. În această etapă veţi afla cum să faceţi acest lucru, doar învăţând cum să vă cuvintele.

Pasul 3. Daţi voie lucrurilor să se petreacă

Vă întrebaţi de ce nu reuşiţi să vă materializaţi dorinţele? Viteza cu care veţi primi ceea ce vă doriţi depinde de cât de mult daţi voie să se petreacă acest lucru. Acesta este cel mai important pas.

3.Identificaţi-va dorinta

PASI

 Acordati atentie dorintei voastre

Dati voie lucrurilor sa se petreaca

Pasul 1 - Identificaţi-vă dorinţa

Primul pas în a face legea atracţiei să lucreze pentru voi îl reprezintă,clarificarea a ceea ce vă doriţi. Cu toate acestea, provocarea constă în faptulcă majoritatea oamenilor nu se pricep să spună CE îşi doresc, dar se pricep foarte bine să identifice ceea CE NU îşi doresc. Dar şi a şti ce anume nu vreieste un lucru bun. Aşa cum veţi descoperi în acest capitol, a şti ce anume nu vrei poate fi un instrument extrem de folositor. 

Ce sunt elementele de contrast?

Contrastul, aşa cum va fi el folosit în conexiune cu legea atracţiei, constăîn acele lucruri care nu vă plac, nu vă fac să vă simţiţi bine sau vă fac săaveţi o stare proastă. În momentul în care identificaţi în viaţa voastră ceva cepare a fi un element de contrast şi vă pierdeţi timpul plângându-vă de el,vorbind despre el sau declarând că nu îl mai vreţi, emiteţi o vibraţie negativă.Atunci legea atracţiei va răspunde vibraţiei voastre negative aducându-vă totmai mult din acel lucru, care, de altfel, corespunde vibraţiei voastre. 

Este contrastul folositor?

Da. Atunci când observaţi elementul de contrast şi îl identificaţi ca fiindceva ce nu vă doriţi, înţelegeţi cu mai multă claritate ce anume vă doriţi de fapt. Pur şi simplu întrebaţi-vă: „Deci, ce anume doresc eu?" Cu alte cuvinte,puteţi folosi contrastul pentru a dobândi claritate în legătură cu ceea ce vă doriţi, răspunzând la această întrebare.De exemplu, luaţi cazul unei foste prietene sau fost prieten. Probabil că acum nu vă mai vedeţi cu acea persoană şi, datorită acelei relaţii, probabil că aveţi o întreagă listă cu lucruri sau situaţii cu care nu mai doriţi să vă mai confruntaţi niciodată. Aceasta este lista voastră de elemente de contrast.Această listă vă va ajuta să aveţi o mai mare claritate în ceea ce priveşte modul în care doriţi să fie partenerul sau partenera voastră. 

Observarea contrastelor este esentiala pentru ca va ajuta sa stiti cu claritate ce anume va doriti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.