duminică, 15 octombrie 2017

Iubirea prin ochii unui inger


Cand Angela s-a indragostit de barbatul din viata ei, pe care il intalnea mereu, incerca sa faca totul pentru el, sa ii ofere ajutorul cand era bolnav, sa ii gateasca, sa ii spele, etc, intr-un cuvant un “inger” de fata.
Intr-o zi, Marius a fost detasat sa lucreze intr-o alta firma si Angela s-a rugat de seful ei sa o trimita in acelasi loc. Numai ca Marius nu o iubea si de cate ori o vedea, o umilea.

Intr-o seara, s-a rugat la Dumnezeu sa ii dea iubirea visata, pentru care se lupta si suferea atat. Obosita, de atata alergatura la serviciu, Angela a adormit, iar dimineata a trezit-o lumina puternica de la geamul unde locuia. Un barbat extraordinar de frumos, intrase in casa si o privea cu niste ochi care o scanau pana in suflet. Speriata l-a luat la rost pe strain, ca sa afle pana la urma ca era un inger, chiar ingerul ei pazitor. Cum nu credea, si-a intins aripile albe, stralucitoare in fata ei….

A intrebat-o daca isi mai aminteste ce a cerut in rugaciune si Angela a zis ca da…L-a rugat pe inger sa o ajute, sa il cucereasca pe Marius, insa acesta a spus ca nu poate schimba inimi impietrite in inimi indragostite. Pe inger il vom numi numarul 13.

A spus ca o va ajuta sa se schimbe ea, pentru a-l cuceri pe Marius, insa asta avea sa mai dureze,ingerul venise cu un scop,sa ii indeplineasca dorinta.

Marius era genul de barbat orgolios, care nu ar fi acceptat niciodata, o fata obisnuita ca Angela. Insa Angela era speciala, iar Marius nu avea ochii care sa o vada asa cum era ea de fapt…

Ingerul nr.13 a inceput sa petreaca mai mult timp alaturi de Angela, sa viziteze locuri frumoase din natura, sa rada impreuna la o cana de cafea, sa viseze cu ochii deschisi,pana la urma ingerul s-a indragostit de ea…Angela si-a dat seama ca iubirea mult visata, nu era Marius de care se agatase tot timpul, ci ingerul care o vizitase si care a ramas cu ea.


Concluzia, noi cerem in rugaciuni ceea ce “credem” ca ni se cuvine…dar Dumnezeu ne daruieste ceea ce este mai frumos in ochii lui….

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.