vineri, 31 octombrie 2014

Blestemele (Terapia spirituala - Constantin Gheorghita)


Descriere

Blestemele sunt volume mari de energie ce conţin infor­maţii negative. Acestea se creează în momentul în care per­soana începe să blesteme. Tot ce rosteşte se transformă în informaţii ce rulează apoi ca un program împreună cu energia creată atunci. Blestemele odată create sunt proiectate pe victi­ma care rămâne de obicei învăluită în acel nor negru. Acel nor negru îşi rulează programele malefice şi atrage asupra vic­timei numai nenorociri.

Blestemele pot fi împărţite în două mari categorii şi anume: cele de neam, preluate de la o generaţie la alta, şi cele personale, dobândite în această viaţă sau în vieţile precedente. Se verifică provenienţa lor.

Simptome

Simptomele acestui tip de agresiune sunt destul de variate, în funcţie de ce anume rosteşte agresorul în momentul creării blestemului. In general pot afecta orice componentă a vieţii omului. Pot afecta viaţa socială, astfel apar situaţiile în care nimeni nu te place sau nimeni nu te doreşte ca partener. Pot afecta relaţiile de cuplu, şi aici apar neînţelegerile în familie pe toate planurile şi anume: probleme sexuale, probleme de comunicare, probleme legate de bani şi certuri,fără reale motive, despărţiri inexplicabile sau dispariţia bruscă a iubirii dintre parteneri. Blestemele se pot manifesta şi în sănătatea omului, determinând apariţia anumitor boli.

Alte indicaţii

In primul rând la întâlnirea unui astfel de atac psi se vei fică dacă este personal sau dobândit din cauza neamului. Ast­fel se face o estimare a dimensiunii răului pe care îl provoacă şi modul de abordare a problemei. Blestemele de neam sunt mai mari ca mărime şi mai greu de anihilat decât cele recente.

Se măsoară EBF-ul blestemului din acelaşi principiu de estimare a răului. La fel se verifică dacă este destinat victimei sau este preluat de la altcineva. Se spune în popor că a căzut pe copil când de fapt era destinat unuia dintre părinţi.

Se verifică dacă blestemul conţine pe lângă energie, infor­maţie şi entităţi malefice. Există şi această posibilitate, şi în acest caz se abordează şi problema curăţării de entităţi.

In cazurile mai grave, unde este vorba de blesteme mari, se verifică ce mai trebuie să facă persoana pentru rezolvarea problemei. Dacă trebuie să ţină post (câte zile), dacă trebuie să meargă la.slujbe (ce slujbe şi câte) şi numărul de şedinţe de terapie. Spun aceasta deoarece blestemele de neam conţin foarte multă energie şi este nevoie de o cantitate mare de Lumină pentru a fi anihilate şi nu ajunge o singură şedinţă de terapie. Principiul este: acel volum de energie negativă poate fi anihi­lat complet cu o cantitate egală sau mai mare de Lumină,

Terapie

Reiki


Se emite Lumină asupra blestemului mentalizând sau vizualizând cum acesta se micşorează şi sublimează în Lumină.

O altă metodă este activarea simbolului DKM de jur împrejurul norului negru, Lumina izvorâtă din deschiderea porţilor face ca blestemul să se „topească" între simboluri. Odată cu DKM se pot folosi şi simboluri ca CKR, RAMA, ZONAR, HALU, HARTH şi CRUCE.

Folosind Reiki, de la gradul II, se poate trimite Lumină de la distanţă special pentru anihilarea blestemului. Este o metodă foarte eficientă şi uşor de aplicat. Se trimite Lumină prin metoda distanţei, iar între palme se mentalizează blestemul. Se trimite Lumină zilnic timp de 10 -15 minute. în funcţie de mărimea blestemului depinde şi numărul de zile necesare transmiterii de energie.

Radiestezie

Folosind Crucea de Lumină se rosteşte următorul algo­ritm:

„Cu Lumina Duhului Sfânt ce curge prin palmele mele, se anihilează în totalitate toate blestemele personale şi de neam de pe acest om şi toate energiile, informaţiile, algo­ritmii, programele malefice şi cele de reîntoarcere conţi­nute de aceste blesteme, acum şi pentru totdeauna. Amin."

Autocontrol

Se vizualizează persoana şi blestemul pe ecranul mental, se emite Lumină de la Duhul Sfânt şi se învăluie blestemul în Lumină, până acesta dispare.

Alte metode

In lupta cu blestemele sunt foarte eficiente Slujbele de dezlegare, Molitfele Sfântului Vasile cel Mare şi ale Sfântului Ioan Gură de Aur. De asemenea, citirea Psaltirii face ca blestemele să se anihileze. Atenţie, deoarece se păstrează acelaşi principiu. Mărimea blestemului determină numărul de slujbe, rugăciuni şi posturi ce trebuie făcute.


2 comentarii:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.