luni, 27 octombrie 2014

Iubire fara lanturi paranormale



                  Intr-o zi intrasem din intamplare, pe un forum unde se discuta cu aprindere, cum sa folosesti magia neagra pentru a tine langa tine persoana iubita, din disperare pentru a nu fi parasite, acolo erau niste femei tinere, care puneau iubitului/sotului/amantului picaturi de sange menstrual in orice ar fi putut consuma acestia.
                  Culmea era ca la unele functiona, iar la altele nu avea efect.
                  Degeaba a intrat o d-na care le-a explicat ca nu procedeaza corect si sa inceteze pentru ca vor plati intr-o zi, raspunsul celor din grupul de vrajitoare incepatoare, a fost destul de dur, spunandu-i femeii ca va proceda si ea la fel cand o va parasi sotul.
                   Nu cred in iubirea legata in lanturi paranormale, pentru ca nu dureaza, magia o face, iar persoana care trebuie sa iubeasca este decat o marioneta. Este ca si cum ai iubi o papusa fara viata.
                   Trist este ca in zilele noastre, femeile sunt in stare de orice, gata sa plateasca cu sufletul o clipa de fericire. Ele nu stiu ca intr-o zi pot pierde totul indiferent de magia neagra folosita.
                    Eu cred ca mai exista iubire fara lanturi paranormale pe care o poti trai frumos, fara teama ca intr-o zi cel de langa tine va pleca pentru totdeauna.
                 Totul depinde de cei doi  si de lupta celor care doresc sa fie impreuna indiferent de cate piedici are viata.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.