sâmbătă, 4 februarie 2017

Ingerii sunt totdeauna langa noi


1. Ingerii se roaga in numele nostru la Dumnezeu insa cea mai mare putere pe care o au oamenii este ritualul de rugaciune. Prin rugaciunea directa catre Dumnezeu, atingem inima sa.

2. Ingerii sunt totdeauna langa noi insa in acelasi timp sunt in jurul lui Dumnezeu pentru ca au puterea de a fi in mai multe locuri odata. Oriunde ai merge, ingerii sunt cu tine... tine minte.

3. O mare batalie se da chiar acum, in zilele in care traim - intre Ingerii lui Dumnezeu si Ingerii Intunericului. Cu totii participam, fara sa stim, la aceasta batalie.

4. Ingerul Mihail - Arhanghelul, a scos din Armata lui Dumnezeu pe Lucifer pentru ca acesta si alti - fosti ingeri buni- au complotat impotriva copiilor lui Dumnezeu si au vrut sa distruga planeta noastra.

5. Ingerii iti pot influenta sufletul. Prin puterea magica pe care o au, ingerii pot influenta sufletul si deciziile care tin de dragoste.

6. Ingerii inteleg durerea. Ingerii ne inteleg durerea si plansul iar atunci falfaie din aripi.

7. In Biblie, ingerii sunt denumiti: Copiii lui Dumnezeu, Gazdele Raiului, Cei sfinti, Cei care te urmaresc ...

  
Vassula Ryden, o scriitoare de mare succes, fosta jucatoare profesionista de tenis si model de suces care sustine ca ar comunica cu ingerii spune in cartea sa, bestsellerul Raiul exista dar exista si Iadul: ingerii sunt parti ale sufletului nostru...din alte vieti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.