joi, 9 februarie 2017

Meditatia arhanghelului Mihail


1.Daca este posibil, faceti aceasta meditatie la aceeasi ora in fiecare zi. Ar fi bine sa o faceti si inainte de somn.
Meditatia este mai usoara daca o realizati in gradina, sub un copac preferat. In mod ideal e bine sa aveti o stare sufleteasca plina de liniste, recomandare o plimbare inainte in natura.

2.Inspirati si expirati aerul curat inainte de a incepe.Daca sunteti complet relaxat, vizualizati o lumina alba si pura care va inconjoara.Simtiti aceasta energie divina.

3.Acum este timpul sa il chemati pe arhanghelul Mihail.O puteti face cu ochii inchisi.
"Arhanghel Mihail, protectorul si ghidul meu iti multumesc pentru viata mea buna si plina de energie pozitiva.Iti apreciez efortul de a fi alaturi de mine. Plimba-te cu mine, protejeaza-ma si sustine-ma in fiecare zi a vietii mele " Multumesc.

4.Asteptati o clipa pentru a primi raspuns.Cuvintele pot aparea in mintea dvs sau puteti simti adierea aripilor arhanghelului.Depinde de fiecare, cum va primi raspunsul si modul de a-l simti. Nu toti au aceeasi perceptie.Cu timpul veti avea experienta intalnirii cu Mihail si atunci veti sti ca este el.

5.Nu uitati sa multumiti de fiecare data cand primiti raspuns.Incercati sa obtineti un raspuns la ceea ce va apasa, pentru a va linisti. Oricum veti avea o stare de revitalizare si prospetime, dovada ca Mihail a fost alaturi de voi.

6.Toti care au trait experienta intalnirii cu Mihail, spun ca a fost atat de "real" incat au avut impresia ca sunt tinuti de mana .Oricum ei stiu in inima lor ca au depasit deja dificultatile din viata.


7. O comuniune zilnică cu Mihail întăreste acest lucru. Ritualul poate dura doar cinci minute de la început până la sfârsit, dar va ofera îmbunătătirea sperantei, confort si sprijin. De asemenea, demonstrează că nu trebuie să fiti o persoană demnă sau sfântă să va bucurati de ajutorul unui arhanghel. Mihail este pregătit să vă ajute în orice moment, indiferent de ceea ce ati făcut în trecut.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.