sâmbătă, 4 februarie 2017

Printul visurilor tale poate deveni realitate

Pentru a atrage in viata ta barbatul dorit, trebuie mai intai de toate sa iti creezi in mintea ta o imagine clara a barbatului pe care il doresti. Nu incerca sa gasesti 100 calitati pe care le doresti in barbatul ideal pentru tine. Trebuie doar pentru tine sa intelegi cu ce fel de barbat doresti sa traiesti pana la adanci batraneti.

Ce fel de barbat iti vei imagina, anume acest tip de barbat va aparea in viata ta. Daca doresti unul romantic, atunci inchipuieti-l romantic, daca doresti unul sigur pe sine, atunci creeaza-til in mintea ta. Gandurile dupa cum stii sunt materiale, asa ca ai grija ce iti imaginezi.

Creand imaginea barbatului tau, o sa poti da de unele descoperiri. De exemplu s-a intalnit in practica ca unele femei doreau un barbat mai brutal si energic, cand cu adevarat si-au dat seama ulterior ca doresc unul mai grijuliu si linistit. Sau invers, poate iti vei imagina de la inceput un romantic, insa mai apoi iti vei da seama ca doresti anume un barbat cu o doza importanta de siguranta de sine care nu stie de romantism.

Mai departe trebuie sa folosesti un mic truc, si anume vizualizarea acestuia. Anume ea grabeste aparitia lui in viata ta. Raspunde sincer pentru tine – ce doresc eu de la o relatie cu un barbat? Si da raspuns cat mai detaliat. Imagineaza-ti toate detaliile barbatului ideal, cat si interactiunea ta cu el. Vizualizeaza-te alaturi de el cel putin de doua ori in zi – dimineata si seara inainte de somn.

Daca intampini greutati in a vizualiza ceea ce doresti, atunci face de lucrat asupra emotiilor tale. Imagineaza-ti cum deja ai barbatul dorit de tine, cum traiesti si te bucuri de viata alaturi de el – adica concentreaza-te la simtirile tale si cu ochii inchisi simte parca acei fluturasi in stomac ca in viata reala. Deasemenea foloseste aceasta metoda de doua ori pe zi.

Fii inconjurata de persoane care iubesc si sunt iubite

Asupra starii noastre emotionale, dar si a vietii in general un mare aport il au oamenii cu care interactionam zi de zi. Asa ca dati staruinta sa fii inconjurata doar de oameni care se bucura de viata, sunt iubiti si iubesc sincer. Starea lor de spirit se transmite si celor din jur. Tu doar ai observat si nu odata ca in compania oamenilor de succes parca te simti si tu mai bine si mai importanta, decat in compania oamenilor inculti cu care in viata cu siguranta te-ai ciocnit.

Fii mereu in anturajul persoanelor care sunt pozitive, ajungand astfel sa te incarci de la ei cu emotii pozitive, ganduri pozitive si energie buna. In asa companii mereu te vei simti comfortabil. Insa nu uita sa daruiesti si tu din iubirea si fericirea ta, nu doar sa „primesti”.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.