vineri, 1 decembrie 2017

Chemarea Îngerilor !


Nu este imaginaţie. Îngerii sunt printre noi, acum mai mult ca niciodată şi nu doar în spaţiile comerciale. Un număr din ce în ce mai mare de oameni relatează întâlniri cu aceste fiinţe cereşti. În aceste întâlniri, îngerii transmit mesaje oportune şi adecvate, leacuri pentru vindecarea unor boli, măsuri pentru salvarea vieţii.

De ce înconjoară îngerii pământul nostru atât de târziu? Parţial din cauza rugăciunilor noastre pentru a primi ajutor ceresc şi parţial deoarece Dumnezeu şi îngerii ştiu că a venit vremea să ne vindecăm pe noi înşine, vieţile şi lumea noastră. La trecerea noastră în noul mileniu, îngerii ne ajută să ne lecuim provocările şi bolile pentru a putea să trăim la cel mai înalt potenţial al nostru.

Îngerii sunt aici să ne înveţe că iubirea lui Dumnezeu răspunde tuturor problemelor şi provocărilor. Sunt aici să ne vindece de efectele fricii. Îngerii sunt vindecători puternici şi puteţi lucra împreună cu ei pentru a vă grăbi eforturile de vindecare. Cu cât îi invităm mai mult pe îngeri în vieţile noastre, cu atât mai repede vieţile noastre vor reflecta splendoarea cerească.

Nu există limite ale puterii vindecătoare a îngerilor. Ei ne pot ajuta să ne vindecăm relaţiile, probleme din carieră, problemele financiare sau locative, şi toate celelalte provocări care ne tulbură. Trebuie doar să urmăm câteva etape pentru a-i ajuta pe îngeri să ne ajute:

1. Să cerem. - Legea Liberului Arbitru
spune că îngerii nu pot interveni în vieţile noastre fără permisiunea noastră expresă. Singura excepţie este dacă suntem într-o situaţie în care viaţa ne este pusă în pericol, înainte de a veni vremea să părăsim această lume. Altfel trebuie să le cerem îngerilor să ne ajute.

S-ar putea şi simplu, trebuie să vă gândiţi: Îngerilor! şi ei vor răspunde imediat. Dumneavoastră, ca oricine ala să vă întrebaţi: cum să le cerem? Nu este necesară vreo invitaţie formală pentru a-i chema pe îngeri în ajutor. Putcineva, aveţi deja doi sau mai mulţi îngeri păzitori, care vă însoţesc de la naştere până la moarte. Nimic din ceea ce faceţi, spuneţi sau gândiţi nu-i poate face pe îngerii dumneavoastră să vă iubească mai puţin.

Dragostea lor pentru dumneavoastră este puternică şi nu condiţionată!

De asemenea, puteţi ruga mai mulţi îngeri să vi se alăture. Puteţi fie să-L rugaţi pe Dumnezeu să vă trimită îngeri, fie să-i rugaţi direct pe îngeri să vină. Amândouă căile sunt identice, pentru că îngerii răspund voinţei lui Dumnezeu. Iar Dumnezeu vrea întotdeauna ca îngerii să vă înconjoare şi să vă mângâie oricând aveţi nevoie.


fragment Vindecarea cu ingeri - Doreen Virtue

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.