miercuri, 6 decembrie 2017

Petale de trandafiri pentru o noua iubire


PREZENTARE DEGUSTARE CU PETALE DE TRANDAFIRI

Pentru a ne apropia cât mai mult de îngerii miracolului iubirii, vă propun un experiment deosebit,care va consta în folosirea petalelor de trandafiri într-un mod în care mulţi dintre dumneavoastră 
n-aţi făcut-o probabil până acum, dar care s-ar putea să vă încânte şi să vă facă curioşi şi să experimentaţiaceasta şi cu alte flori sau plante.

Mai concret,se poate folosi căte un pliculeţ cu petale de trandafir uscate şi gata măcinate, le veţi putea aşeza sublingual( adică sub limbă) şi apoi ascultând şi o muzică adecvată vom putea să simţim efectele acestui degustări.

Petalele de trandafir conduc la deschiderea inimii şi a minţii, producând o echilibrare între planul afectiv şi cel mental, amplifică înţelepciunea, netezesc orice asperităţi, constituind un adevărat balsam pentru rănile sufleteşti.Ele conferă starea de mulţumire şi încântare, dându-ne chiar impresia că ne UNG SUFLETUL.

De altfel, trandafirul este considerat ca fiind echivalentul occidental al florii de lotus,care sunt convinsă că ştiţi cât de mult este apreciată în Orient.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.