joi, 7 decembrie 2017

Rugaciune generala pentru primirea de semne


Atunci cand te rogi, cuvintele sunt mai putin importante.Ceea ce conteaza este intentia ta.Ingerii raspund intotdeana la intentii, nu la cuvinte.De aceea, te poti ruga pentru a fi calauzit in legatura cu cariera sau cu o relatie in o mie de feluri.Ingerii nu vor tine atat de mult cont de cuvintele tale, cat de emotiile din spatele lor. Dupa aceea ce soliciti este starea de pace interioara, de siguranta, de pasiune sau de fericire, ingerii te vor ajuta sa primesti ceea ce ai cerut.

Ei raspund la majoritatea rugaciunilor trimitandu-ti semne si alte forme de calauzire divina (cum ar fi sentimentele intuitive sau ideile repetitive). Daca vei observa si daca vei respecta aceste indicii , toate portile ti se vor deschide. Vei avea astfel acces la nenumarate oportunitati si te vei bucura de o mare pace sufleteasca.

In continuare voi prezenta cateva modele de rugaciuni pe care le poti folosi pentru a primi semne legate de diferite domenii ale vietii. Le poti rosti cu voce tare, in sinea ta, le poti canta, le poti scrie sau poti folosi orice alta forma doresti.Asa cum spuneam, nu forma rugaciunii conteaza , ci pasii care urmeaza:

Cere.Retine ingerii nu iti pot trimite semne decat daca le soliciti

Observa semnele care iti sunt transmise.Ai incredere ca acestea nu reprezinta o coincidenta.Daca ai indoieli legate de semnele primite, repeta pasul 1 si solicita un semn ca indiciul a fost real

Urmeaza indiciile primite.Daca ingerii iti transmit sa faci anumite lucruri, trebuie sa treci la fapte daca doresti ca rugaciunea ta sa fie implinita

Voi incepe cu o rugaciune generala pentru primirea de semne:

Dragii mei ingeri,
Va rog sa imi trimiteti un semn clar in dimensiunea fizica, pe care sa il pot observa cu usurinta si pe care sa il pot intelege, in legatura cu [ descrie situatia care te preocupa si pe care doresti sa o rezolvi].


Aceasta rugaciune solicita primirea unor semne concrete si intelegerea lor.

Voi prezenta in continuare o rugaciune care te poate ajuta sa urmezi calauzirea divina pe care ti-o trimit semnele:

Dragii mei ingeri,
Va rog sa imi transmiteti curajul si motivatia de a actiona in directia indicata de voi.


Postarile care urmeaza a fi publicate contin rugaciuni pentru primirea de semne in anumite situatii concrete.Poti modifica asa cum doresti cuvintele lor, poti adauga fraze suplimentare sau iti poti crea propriile rugaciuni.Retine: ingerii aud si raspund la toate rugaciunile inclusiv ale tale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.