joi, 11 februarie 2016

Ce am descoperit in cautarea sufletului pereche ?



De cate ori nu am cautat iubirea adevarata si cel care era alaturi de noi, la un moment dat a plecat fara sa gasesti motivul adevarat ?
Cei care s-au casatorit au ramas blocati la marturisirea partenerului de viata, care a spus ca nu mai pot ramane in acea legatura, desi la inceput casatoria era din iubire. 
Undeva exista un motiv, o greseala, o piedica care statea in calea fericirii, trebuia sa gasesc neaparat de ce se intampla asa....
Am cautat asa cum un cercetator studiaza ani de zile, pentru a gasi remediul pentru cancer, atat de intens a fost interesul meu.



Iata ce am descoperit si impartasesc cu cei care isi cauta iubirea, sufletul pereche, flacara geamana, omul langa care vor sa traiasca pana la sfarsitul zilelor. 

1.Sufletul pereche inseamna cineva ca tine, iar o conditie esentiala este sa te iubesti pe tine foarte mult, altfel ceilalti te percep ca si cum nu ai merita sa ai langa tine partenerul de viata, care sa paseasca alaturi pana la sfarsitul vietii.

2.Multi oameni sunt generosi prin natura lor si daruiesc foarte mult, insa din pacate sunt destui care profita de asta, care nu sunt asa generosi ca tine, decat vor lua mai mult decat sa daruiasca.

3.Fi pregatit pentru cineva care va darui atata iubire egala cu cea pe care tu o oferi.

4.De multe subconstientul ne sapa bunele intentii de a gasi pe cineva prin urmatoarele vorbe " Nu voi gasi decat barbati nepotriviti" sau "Nu voi gasi decat femei care se folosesc de barbati". Cum acesta asculta ca un servitor, porunca data de noi, ne vor oferi ceea ce am gandit, fara sa vrem asta.

5.Prin evolutia noastra cred cu tarie ca exista iubire adevarata si completa pana la moarte. Important este sa gasim partenerul compatibil cu noi.

6.De multe ori gresim prin a cere niste atribute ale persoanei cautate de noi, in loc sa cerem universului pe cineva compatibil cu noi.  Degeaba EL sau EA sunt frumosi, daca nu au caracter si ne fac sa suferim cumplit. 

7.Inainte de a gasi sufletul pereche compatibil, te va coplesi o stare de singuratate si apasare. Unii cauta din disperare cu multa intensitate, acea "iubire" care ii implineste. Insa trebuie sa lasam timp universului sa ne implineasca dorintele.

8.NU va lasati sabotati de ganduri " De ce nu pot sa imi gasesc sufletul pereche ?" se pare ca am fost uitata, "Nu exista nimeni pentru mine".

9.Multe persoane gresesc prin a renunta la a gasi sufletul pereche din cauza ca sunt romantici. Exista o persoana romantica si speciala ca tine, sufletul pereche undeva.

10.Poti fi afectat(a) de gandurile celor apropiati. Crede numai in tine si vei reusi.

11.Cere o persoana din aceeasi specie cu tine, pentru ca s-ar putea sa primesti un animalut, care va fi sufletul tau pereche.

12.Cei care au fost casatoriti si au divortat, avand probleme in 
a-si reface viata, exista un motiv real pe care il voi explica tot pe blog, intr-un articol separat.



FORMULA DE ATRAGERE A SUFLETULUI PERECHE

"Creator a tot ce este, este poruncit, ca sufletul meu pereche cel mai compatibil sa fie adus la mine, iar acesta are urmatoare atribute ( se mentioneaza inteligent, frumos, etc). Iti multumesc ! S-a implinit ! S-a Implinit ! S-a implinit !






Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.