vineri, 12 februarie 2016

La ce varsta gasim sufletul pereche ?


Reprezinta o etapa premergatoare in realizarea unui cuplu. Doua fiinte sufletesti vor fi activate prin reluarea unor legaturi karmice, regasirea a doua fiinte care au evoluat in cuplu si au aspiratsi aspira sa evolueze impreuna, este expresia intuitiei ca impreuna mai au de evoluat si continuarelatia chiar din alte existente. O polarizare exceptionala a unei imagini, care exista in cadrul fiintei noastre. Putem intui prezenta unei fiinte complementare, care ne face sa stim ca in prezenta fiintei respective putem evolua. Aceste doua fiinte se pot gasi pe baza unor afinitati sufletesti, care este premiza transformarilor. 


Pentru o fiinta umana neangrenata in spiritualitate,regasirea sufletului pereche este mai lesne dupa virsta de 35 de ani. Pentru cei care isi doresc dezvoltarea spirituala, sansa este direct proportionala cu cerintele sufletului sau. 


Multe fiinte umane, datorita materialitatii, devin insensibili la chemarile Sufletului Pereche, ratand sansa crearii unui cuplu deosebit. 

La cuplurile obisnuite care se mentin armonioase, mentinand o viata buna, exista sansa ca dupa varsta de 35 ani, o varsta la care pot aparea si treziri ale sufletului,acestia sa dezvolte o relatie armonioasa, ca si cea cu un Suflet Pereche. 

Deoarece s-a dobindit o buna experienta si odata cu aceasta, a aparut si maturizarea sufleteasca. Insa o buna parte sedespart pina-n aceasta virsta. Orice fiinta dornica de evolutie are sansa sa gaseasca Sufletul Pereche. Sufletul Pereche nu este unica jumatate. Ideea monadei, doar cu o singura jumatate, este aberanta. Nu este vorba doar de o singura jumatate. Sufletul Pereche este un suflet cu care putem crea, un cuplu perfect, in masura trezirii noastre sufletesti.

Trebuie sa cunoastem principalele caracteristici ale unui asemenea cuplu-pereche.
1) Cei doi vor avea destule afinitati asemanatoare si o vibratie asemanatoare.
2)Vor avea aceleasi idealuri. Nu se vor abandona unul pe celalalt, indiferent de circumstante(STARE DE IUBIRE TOTALA), isi vor revarsa dragostea asupra lor, unul spre celalat, iubirealor fiind extraordinar de mare. Intotdeauna vor pune necesitatile si nevoile celuilalt inaintea nevoilor proprii. Abandonarea de sine pentru binele celuilalt. 

E bine sa aflam care sunt motivatiile interioare inainte de a vrea sa ne gasim Sufletul Pereche. Daca noi nu avem pregatirea interioara, daca ne pastram in egoismele noastre, vom zice ca nu ne iubeste nimeni.Este foarte importanta motivatia. Trebuie sa avem amindoi o motivatie de evolutie sufleteasca spre lucruri sublime. In afara acestui scop divin nu poate exista sustinerea iubirii divine, care va ajuta un cuplu perfect. 

Unii cauta sa evolueze de unul singur, chiar daca sunt in cuplu, iar inmomentul in care apar probleme, ei prefera sa se retraga. Dar daca avem constiinta unei relatii sufletesti, aratam ca merita sa ne angrenam in cuplu. Exista putine modele de raportare a evolutiei in cuplu. Aceasta este si motivul pentru care multi nu au luciditatea evolutiei in cuplu.
Daruindu-ne si abandonindu-ne in fata celuilalt, noi riscam uneori sa fim raniti. In momentul in care ne deschidem sufletul, devenim vulnerabili, insa daca avem grija unul de celalalt, ni se ofera o oportunitate imensa.Teama unora de a se deschide sufleteste de frica sa nu fie raniti, va creea o platosa. Iar aceasta platosa ne va tine departe unul de celalalt. 

Daca apare o stare de maturitate in cuplu, aceasta deschidere totala dincolo de orgoliu este perfect posibila. 

<< Evolutia cu o fiinta iubita nu este cit o jumatate de viata, este viata insasi>>Buddha ; 

Este accesibila si unei fiinte umane care nu urmeaza o cale spirituala. 

PASUL 1. Amplifica aspiratia de evolutie spirituala in cuplu. 

Procedeul de vizualizare - consta in a ne vizualiza intr-o imbratisare tandra astfel incit corpurile noastre sa fie nediferentiate. 
Acesta vizualizare trebuie insotita de o stare de incredere absoluta, aceea stare de de recunoastere a gasirii Sufletului Pereche (profunda fericire si implinire). 
Efecte: aceasta prima etapa va conduce la activarea necesitatii de ordin spiritual de gasire a Sufletului Pereche, necesitatea ce va face sa dispara obstacolele. Este de natura sa arda toate aspectele karmice ale celor doi si mai ales acelui ce opereaza. Aceasta vizualizare insotita de o aspiratie sincera confera Gratia Divina a gasirii Sufletului Pereche.Toate limitarile dispar. Apare acea iubire magica orientata catre sublim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.