marți, 9 februarie 2016

Florile Feng Shui pentru dragoste si cariera


Cei care respectă regulile Feng-Shui vor aduce în locuinţa lor doar acele flori despre care se spune că le pot rezolva anumite probleme. Iată ce semnificaţie au unele flori şi la ce ajută.

Orhideele
Orhideea este un simbol Feng-Shui al fertilităţii. Această floare reprezintă energia noilor începuturi şi este, de asemenea, un simbol al perfecţiunii. Abundenţa, creşterea spirituală, frumuseţea şi puritatea, toate sunt simbluri universale puternice legate de orhidee.

Bujor
Este una dintre cele mai senzuale flori, cu un parfum delicios şi este folosit de multă vreme în feng shui ca leac pentru dragoste şi romantism. Aceste caracteristici se aplică în mod special bujorilor roz. Simbolul bujorului este de cele mai multe ori considerat o metaforă pentru frumuseţea feminină. Maieştrii feng shui recomandă ca un cuplu vechi să nu agaţe niciodată în dormitorul matrimonial un tablou cu un bujor, pentru a evita aventurile cu o femeie mai tânără.

Lotus
Floarea de lotus simbolizează perfecţiunea. Puritatea sa nu este legată de noroiul din care provine floarea. În medicina chineză, fiecare parte dintr-o floare de lotus, de la rădăcină la petale, are proprietăţi medicinale. Dacă vrei să ai parte de o casă sănătoasă şi armonioasă, ai putea să îţi aşezi flori de lotus în vaze sau să îţi achiziţionezi tablouri cu flori de lotus.



Floare de cireş
Floarea de cireş, împreună cu floarea de măr, de piersic sau de alţi copaci similari, au fost folosite întotdeauna pentru a aduce energie, prosperitate şi inocenţă în casele oamenilor. Cel mai des, imaginea florii de cireş este folosită ca leac pentru dragoste şi căsnicie, dar şi pentru sănătate.

Crizantema
Este floarea care asigură echilibru şi îţi face viaţa mai uşoară. În acelaşi timp, această floare se consideră că are o energie pozitivă nemaipomenită, menită să atragă norocul în casa ta.

Narcisele
Narcisa este, de cele mai multe ori, folosită în Feng-Shui ca leac pentru carieră şi se consideră că aceasta ar putea ajuta oamenii să obţină recompense pentru munca pe care o desfăşoară. Narcisa albă este folosită cel mai des în feng shui de persoanele care îşi depun candidatura pentru un loc de muncă.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.