sâmbătă, 8 octombrie 2016

Cum recunosti iubirea dintr-o alta viata


O privire aruncata pe furis, un zambet larg, un sentiment ciudat ca il stii de undeva, dar oricat incerci sa iti aduci aminte de unde, nu poti!

Este oare posibil ca el sa fi fost partenerul tau dintr-o alta viata, sufletul tau pereche? Reintalnirile karmice nasc intotdeauna discutii aprinse si nu de putine ori cercetatorii au aprofundat acest subiect, dorind sa afle cat adevar exista in el.

Se spune ca sufletele pereche s-au iubit intr-o alta viata, iar acum, pe Pamant, cand se regasesc, isi continua acea iubire.

Au o legatura intensa, care nu moare niciodata si, din cand in cand, retraiesc momente de care s-au bucurat amandoi in trecut.

Cum recunosti iubirea dintr-o alta viata

Iubirea dintr-o alta viata se recunoaste printr-o senzatie de fericire sufleteasca pe care tu o simti atunci cand esti in preajma lui, fara ca el sa faca ceva special pentru a ti-o provoca. Atunci cand v-ati intalnit pentru prima oara a fost cu adevarat dragoste la prima vedere, ati simtit amandoi ca sunteti facuti pentru a fi impreuna.

Un alt mod prin care iti dai seama ca ti-ai regasit iubirea dintr-o alta viata este ca reusesti sa te conectezi cu el intr-un mod special, cum numai voi o puteti face. Astfel, stii deja ce gandeste si ce simte fara ca el sa iti spuna asta, aveti o legatura telepatica. De asemenea, relatia voastra este atat de frumoasa, incat nimeni si nimic nu va poate indeparta unul de celalalt.

Ce este karma si de cate feluri pot fi reintalnirile karmice
Karma reprezinta toate sentimentele, gandurile, emotiile, vorbele si faptele pe care o persoana le-a acumulat in vietile anterioare. Chiar daca aveai impresia ca aceste reintalniri sunt numai intre doi iubiti, se pare ca, exista mai multe tipuri de revederi. Cel mai des te poti intalni cu sufletul iubitului, membrii familiei (parinti, frati, surori, copii), prietena cea mai buna sau profesorul care ti-a ghidat alegerea carierei.

De aceeasi parere a fost si binecunoscutul profet american Edgar Cayce. Potrivit acestuia, oamenii speciali din viata noastra, cum sunt familia, prietenii au fost alaturi de noi si in alte vieti intr-un fel sau altul, probabil nu in acelasi rol sau tip de relatie pe care il impartasim astazi cu ei.

Cand au loc reintalnirile karmice

Cateodata, reintalnirile karmice au loc pentru o scurta perioada de timp, suficient pentru ca tu sa gasesti ajutor in perioadele in care ai nevoie, insa, in majoritatea cazurilor, sunt alaturi de tine pe toata viata.
Gasirea sufletului pereche aici pe Pamant nu este intotdeauna usoara, ea depinde de mai multe variabile cum sunt timpul, locatia, anumite situatii etc. Daca iti este destinat sa o intalnesti, iubirea dintr-o alta viata poate fi gasita in tinerete, la maturitate sau chiar mai tarziu, cand sperantele tale deja nu mai sunt atat de mari.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.