miercuri, 5 octombrie 2016

Persoana potrivita


Cert este ca nu exista o regula pe care sa o urmeze toata lumea, nimeni nu iti poate spune cand este mai bine sa te indragostesti sau ce barbat este potrivit pentru tine. Cand vine vorba despre intalniri si viata amoroasa, nimic nu este sigur. Fiecare experienta este diferita, iar sfaturile pe care le primesti de la unele persoane nu se aplica si in cazul tau.

Sunt foarte rare situatiile in care doua sau mai multe persoane au experiente aproape identice, asa ca este important sa iti dai singura seama ce iti doresti atunci cand vine vorba despre intalniri si viata amoroasa.

Despre intalniri si viata amoroasa

1. Numarul barbatilor cu care ai iesit la intalniri nu este important

Nu este important numarul barbatilor care au flirtat cu tine si cu care ai iesit la intalniri. Nu stii niciodata cand ai ocazia sa intalnesti barbatul potrivit pentru tine. Important este sa nu te lasi pacalita de aparente si sa iei fiecare experienta ca atare. Potrivit psihologilor, sa iesi la intalniri este un lucru benefic, insa doar atunci cand te simti cu adevarat pregatita sa cunosti oameni noi. Nu este bine sa iesi la intalniri daca nu ai dispozitia necesara.

2. Sa cunosti cat mai multi oameni noi poate fi o experienta frumoasa

Daca simti ca esti pregatita sa iesi la intalniri si ti-ai propus sa gasesti barbatul potrivit pentru tine, regula cea mai simpla este sa incerci sa cunosti cat mai multi oameni, spun psihologii. Nu trebuie sa te lasi orbita de primul barbat care iti face complimente sau care are un comportament demn de admirat la prima intalnire. Experientele diferite te ajuta sa descoperi ce iti doresti cu adevarat de la un barbat si astfel iti va fi mai usor sa gasesti persoana potrivita pentru tine.


3. Este important sa ai un plan bine pus la punct

Cand vine vorba despre intalniri si viata amoroasa, este important sa ai un plan bine pus la punct. Nu ezita sa cunosti cat mai multi oameni pana sa alegi barbatul potrivit pentru tine. Poti sa privesti totul precum un joc, sa nu mai analizezi fiecare situatie pana la ultimul detaliu si sa incerci sa inveti cat mai multe lucruri din fiecare experienta. Vrei ca totul sa mearga perfect? Fa-ti un plan si incearca sa-l respecti. De exemplu, poti sa-ti propui sa iesi la doua sau trei intalniri pe saptamana, sa accepti sa iesi in oras doar cu barbati care sunt pe placul tau si sa incerci cateva lucruri noi. Iti place cum evolueaza lucrurile cu cineva in mod special? Continua sa iesi la intalniri cu acel barbat si in mod sigur lucrurile vor evolua asa cum iti doresti.

4. In dragoste nu exista reguli si situatii fixe

Sa iubesti pe cineva cu adevarat inseamna sa treci cu vederea unele lucruri si sa pui accent pe experienta in sine. In dragoste nu exista reguli si numere fixe, asa ca nu trebuie sa ramai blocata in anumite conceptii si principii care nu te vor ajuta sa gasesti persoana potrivita pentru tine. Fiecare experienta este diferita de la o persoana la alta, asa ca nu te poti baza pe sfaturile pe care le primesti de la ceilalti si nici nu trebuie sa urmezi exemplul altora. Important este sa fii dispusa sa iesi la cat mai multe intalniri si sa crezi ca vei gasi barbatul potrivit pentru tine.

5. Este important sa nu iti pierzi speranta

Ai iesit la foarte multe intalniri, ai respectat planul pana la cel mai mic detaliu, dar tot nu ai reusit sa gasesti persoana potrivita pentru tine? Cand vine vorba despre intalniri si viata amoroasa, este important sa nu iti pierzi speranta, asa ca nu te mai gandi prea mult la viitor si incearca sa te bucuri cat mai mult de prezent. Nu te-ai simtit bine la ultimele intalniri? Continua sa iesi in oras si sa cunosti alti oameni noi. Discuta cu ei pe diferite teme si vezi cum te simti in preajma lor. Nu trebuie sa iti fie teama ca nu vei intalni barbatul potrivit pentru tine, iti vei da seama cand se va intampla acest lucru.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.