miercuri, 5 octombrie 2016

Miracolul intalnirii sufletului pereche



Cand iti intalnesti sufletul pereche, viata ta se schimba total. Sau, cel putin asa speri. Pentru a te asigura ca el este cel sortit sa-ti fie alaturi tot restul vietii, tine cont si de aceste rezultate ale unui studiu Gallup, potrivit caruia, o relatie perfecta “presupune atat o fuziune spirituala, cat si fidelitate sexuala, romantism, intimitate emotionala si comuniune”.

Daca tu si iubitul tau formati un cuplu menit sa dureze, iar tu esti convinsa ca ai ajuns sa iti intalnesti sufletul pereche, iata cateva situatii frumoase pe care ar trebui sa le traiesti:



5 lucruri care ti se intampla cand iti intalnesti sufletul pereche

Minunile incep sa apara. Nu este o gluma frivola. Cand l-ai intalnit pe cel care iti este sortit, poti simti ca esti beneficiara unui miracol. Mai ales daca ai tot avut parte de experiente sentimentale nereusite. Asa ca, odata ce s-a spart gheata, te poti astepta sa se intample si alte lucruri pozitive. Sa iti intalnesti sufletul pereche face parte din destinul tau si, se pare ca, incet-incet, piesele puzzle-ului incep sa se potriveasca, iar viata ta sa se aseze.

Partenerul tau te va ajuta sa rezolvi probleme carora nu reuseai sa le dai de cap. Recunoaste: o buna perioada de timp simteai ca lipsa unui partener este pentru tine o problema care necesita rezolvare. Insa, acum ca locul gol din inima ta s-a umplut, ar fi bine sa iti canalizezi energia si pe alte lucruri ramase nerezolvate.

Potrivit lui Neil Clark Warren, autor al cartii “Iti intalnesti sufletul pereche: Cum sa stii cu siguranta din cel mult doua intalniri ca el este persoana potrivita”, “sufletul pereche iti este si partener financiar intreaga viata, iti este si tovaras de aparatament intreaga viata si parinte al copiilor tai pentru totdeauna”.

Asadar, cu ajutorul lui vei gasi solutii ale problemelor tale anterioare, dar si pentru situatiile dificile care apar in timpul relatiei. Pana la urma, doua minti si doua inimi care functioneaza la unison sunt mai bune decat una. Iar pentru ca el este jumatatea ta, va dori sa te vada fericita si va face totul in acest sens.

Vei relationa mai mult cu prietenii si familia. Sa iti intalnesti sufletul pereche nu inseamna sa te rupi de restul lumii si sa va retrageti intr-un univers al vostru. Dimpotriva. Legaturile cu cei apropiati – familie sau prieteni – se vor consolida fiindca, pentru tine, voi capata un sens mai puternic.

Astfel, vei petrece mai mult timp de calitate cu familia si chiar vei deveni mai interesata de modul in care acestia percep relatia voastra de cuplu, dar si de cum si-au trait ei adevarata si marea iubire.

Tot acum este foarte posibil sa incepi sa iti faci curatenie printre prieteni. Ii vei pastra pe cei care iti accepta si iti incurajeaza noua relatie si ii vei indeparta destul de usor care cred contrariul. In viata ta nu este loc pentru cineva care nu iti accepta si persoana iubita.

Iubirea devine contagioasa. Cand iti intalnesti sufletul pereche, incepi sa devii mai generoasa. Nu financiar, ci sentimental. De aceea, vrei ca toti cei din jurul tau sa traiasca aceeasi bucurie ca si tine. 

Perspectiva ta asupra lumii se schimba. Sufletul perche te va ajuta sa vezi lucrurile diferit. Pentru ca iubesti si esti iubita, atitudinea ta va fi una pozitiva, iar imaginea viitorului vostru va fi zugravita in culori optimiste. Vei fi mai deschisa, mai toleranta, mai iubitoare si mai intelegatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.