luni, 20 iulie 2015

Ingerul Gabriel, ajutor pentru cei care nu au copii



Azi revin cu arhanghelul Gabriel, pentru ca am fost des intrebata de cei care nu au inca copii si isi doresc, pentru cei care vor al doilea copil, pentru toti cei care vor o raza de speranta in aceasta situatie.

Gabriel înseamnă "puterea lui Dumnezeu." Gabriel guverneaza apa, emotia, psihicul si miscarea. Împreună cu Mihail, el este considerat unul dintre cei doi arhangheli cu rang mare. 


Gabriel aduce vesti fericite, cum ar fi nasteri iminente, la fel cum a făcut pentru mamele lui Isus si Ioan Botezătorul, Maria si Elizabeta. Pentru cei care duc dorul de a avea un copil, fie prin nastere sau adoptie, Gabriel este cel mai potrivit sa va ajute.

Gabriel actioneaza ca un vindecator în care el poate ajuta la eliberarea toxinelor corpului, gândurilor necurate ale mintii sau dureri ale inimii. Când simti ca esti atacat psihic prin influentă negativă, cheama-l pe Gabriel pentru a învinge. 




O rugăciune pentru noroc

"Il chem pe Gabriel să fie cu mine acum. Te rog, sa cureti inima si sufletul meu de toata negativitatea si indreapta-ma spre toate lucrurile bune.Ajuta-ma sa gandesc pozitiv si ca răspuns, toate lucrurile bune sa vina la mine. Multumesc."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.