miercuri, 1 iulie 2015

Altarul casei



Un altar este considerat sacru si este folosit de multe culturi, religii, traditii. Este folosit pentru a focaliza constiinta voastra la ceva ce vrei sa se manifeste, realiza, dorinta sau cult. El reprezinta cine esti, familia si cei dragi. Este un loc unde te retragi pentru rugăciuni, meditatie, relaxare. Construirea propriul altar poate sa duca la o viata ridicata din punct de vedere spiritual si vă va aduce binecuvântări. 

Ce elemente poti folosi pentru altarul tau? 

Tămâie pe care o adori, lumanari, flori proaspete, fructe, pietre pretioase si cristale, creatii orgonice, simboluri pe care le onorezi ca îngeri, delfini, zane, animale spirituale, statui de divinităti, conuri orgonice si pandantive. 
Acestea fiind puse pe altarul meu înaltă energetic altarul si se comportă ca portaluri de intrare pentru spiritele bune pentru a veni la sesiunile spirituale. 
Eu folosesc salvie alba si betigase parfumate pentru spatii de curătare înainte de a intra într-o ceremonie sau meditatie. 
Ele oferă o protectie, au un efect foarte puternic asupra celui de-al treilea ochi (sens psihic).
Un altar poate fi si unul mic decat o lumânare sau tămâie, puteti extinde prin adaugarea de simboluri cu care doriti sa lucrati.

De ce puterea de manifestare sau rugăciunea este mult mai puternica, atunci când se utilizează un altar? 

Altarul tău iti da puteri prin invocarea energiilor cu care doriti să lucrati: îngeri, arhangheli, vindecători spirituali, samani, delfini, zane, dragoni, zeite, spirite de animale,etc. 
Când se invocă aceste vibratii, mintea ta intră într-o stare din lumea paralelă existentei în care vibratiile sunt percepute în mod diferit si mintea ta este în măsură să se deplaseze între lumi si de a comunica cu alte spirite, în functie de capacitatea de comunicare.
Păstrati altarul curat, fara praf, cu onoare, intrati in acest spatiu fiind umil, cu respect. Muzica sacră poate fi utilizata pentru a amplifica concentrarea si competentele ritualului / ceremoniei. Când ati terminat munca in fata altarului tău, cand ati fost ajutati de spirite sau energii meditând, se cere spiritelor să plece în pace.

Respect toate traditiile, credintele, religiile, deci altarul meu este rezultatul studiului si experientei intuitive cu o multitudine de credinte si filozofii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.