marți, 1 noiembrie 2016

3 pasi pentru a curata energia negativa



1.Asuma-ti responsabilitatea – Cand crezi ca este vina altcuiva pentru ceea ce ti se intampla, suferi foarte mult deorece te consideri neindreptatit si nu stii ce ai facut ca sa meriti asta. Cand realizezi ca totul se revarsa dinlauntrul tau, vei incepe sa te autoeduci spre pace si bucurie.

2.Incepe sa inlocuiesti gandurile negative cu cele pozitive – acest lucru ia timp si e nevoie de multa practica, dedicare si decizia clara de a vedea lumea prin “lucrurile care pot merge bine” decat “lucrurile care pot merge rau”. Trebuie sa iti reamintesti de fiecare data cand realizezi ca te porti sau vorbesti in mod negativ.

3.Depaseste problemele trecutului; incearca sa vezi lucrurile pozitive inaintea celor negative; incearca sa iti asculti intuitia, ceea ce iti spune sufletul inaintea realitatii; creeaza-ti o realitate in imaginatia ta si manifesta-te conform ei. Nimeni nu vrea ca energia negativa sa le impregneze vietile desi multi ii permitem. Dar ii permitem in mod inconstient, bazandu-ne pe situatiile din trecut care ne sugereaza niste rezultate inevitabile. Cand depasesti situatiile din trecut si realizezi ca viitorul nu depinde de ele, ci de tine si de atitudinea ta – atunci poti sa incepi sa iti traiesti viata in mod constient.

Ce se va intampla atunci? 

Energia ta pozitiva va atrage ca un magnet ceea ce consideri tu ca este bine si potrivit pentru tine: oameni, situatii, lucruri…si vei observa o mare schimbare in ceea ce priveste fericirea si pacea interioara.

De ce sa nu alegi energia pozitiva? 

Fa niste schimbari in interiorul tau si vei vedea repede schimbari pozitive in viata ta. Bucura-te de sentimente placute si abundenta!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.