duminică, 6 noiembrie 2016

Cel mai simplu mod pentru ridicarea vibratiei


Cu toții avem niște vieți dezordonate, nu este nici un secret. Însă iată câteva activități pe care le poți face zilnic pentru a-ți ridica vibrația. Odată cu ridicarea vibrației devii mai echilibrat, împământat și centrat. Te ajută și să te conectezi și să ai simpatie și empatie pentru ceilalți. Acționează și ca un scut protector împotriva energiilor negative.

Cu toții avem problemele noastre pe care încercăm să le rezolvăm și aceasta este o modalitate tocmai bună de a aranja vibrațiile la locul lor (continuând să avem empatie pentru o altă persoană fără să îi preluăm problmele). În cele din urmă ridicarea vibrației le permite strămoșilor, îngerilor și ghizilor să îți vorbească. Este ca și cum mergi la jumătatea distanței pentru ei.

Practică recunoștința – chiar acum, spune un lucru pentru care ești recunoscător cu adevărat și simte asta! Fă acest lucru de-a lungul zilei și vei descoperi în timp că viața ta este mai plină. Acolo unde îți este atenția, creezi. Punct.

Dansează – dansul este unul dintre cele mai bune moduri de a-ți ridica vibrația. Mișcă-ți corpul în timpul ce stai la coadă la aprozar. Acolo cântă cea mai proastă muzică (la noi cam așa este peste tot) dar nu contează! Da, oamenii probabil că or să creadă că ești puțin țăcănit, însă în interior sunt sigur că vor zâmbi puțin. În timp ce tu începi să simți ritmul, eliberezi endorfine bune în corp. Și, dacă reușești să faci și pe altcineva să zâmbească, pornești aceleași procese de eliberare de hormoni ți în corpurile lor” Câștig de toate părțile!

Îmbrățisează un copac – atunci când iei în brațe un copac, transmiți vibrația iubirii către Mama Pământ, iar Ea o transmite mai departe în întreaga lume. De asemenea te împământezi, iar acest lcuru este esențial pentru ridicarea vibrației tale.

Fă fumigații – fumigațiile cu salvie sau Palo Santo nu numai că au menirea de a curăța spațiul de energiile negative dar emit și ioni negativi în aer. Ionii negativi te ajută să respiri mai bine. Este același principiu ca atunci când te simți bine după ce ai intrat în ocean sau ai stat în ploaie. Aceștia sunt ionii negativi la muncă!

Ia pe cineva în brațe – nu vorbim despre o chestiune rapidă ici, colo. Ar trebui să fie o îmbrățișare. Pune-ți brațele în jurul cuiva pe care îl iubești și ține-l așa. Studiile au demonstrat că o îmbrățișare prelungită are numeroase beneficii, inclusiv ridicarea nivelurilor de serotonină (hormonul stării de bine despre care vorbeam mai devreme).



Dacă nu poți îmbrățișa o persoană iubită, ia în brațe un animal de companie. Chiar și îmbrăișându-le pe cele care nu mișcă (jucăriile) declanșează eliberarea hormonilor.

Când începi să practici aceste lucruri în viața de zi cu zi, vei observa o schimbare. Cerul arată parcă mai albastru, păsările cântă ceva mai puternic, oamenii par să zâmbească mai des la tine. Toate aceste schimbări exterioare sunt de fapt o reflecție a schimbărilor ce au loc în tine.

Deci, ridică-ți vibrația și vezi ce se întâmplă.Suntem siguri că va fi ceva uimitor!

sursa: http://myempoweredworld.com/happiness/five-ways-to-instantly-raise-your-vibration/

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.