sâmbătă, 13 ianuarie 2018

Doreen Virtue este crestina si a renuntat la celebritate


Ea este, fără îndoială, una dintre cele mai influente figuri implicate vreodată în New Age, iar recent a fost botezată și a renunțat la mișcarea New Age. Ea se consideră acum un "creștin născut din nou" pe site-ul ei. Această schimbare radicală a început atunci când a avut o viziune despre Isus în biserică în 7 ianuarie 2017 și a fost finalizată prin botezul ei o lună mai târziu.


Ghicitul și "predicțiile" sunt lucruri din trecut pentru ea. Acum se roagă cu oamenii în loc să le citească. Ea își reduce și micșorează stilul de viață pentru a fi ascultată de Scriptură și pentru că situația ei financiară s-a schimbat ca urmare a acestei experiențe cu Isus.

Ea a împărtășit, de asemenea, că nu mai poate scrie despre nimic care nu este scriptural, vrea să scoată cărțile din tipărit și va scrie numai materiale creștine de aici. De la publicarea a zeci de lucrări New Age la refuzul de a produce orice nu este creștin este o schimbare uriașă, mai ales a unui autor de această dimensiune.De la botezul ei, ea lucrează la o carte numită " Dimineți cu Domnul", care este o lectură zilnică devoțională, cu un gând încurajator din Scriptură. Ea încorporează Biblia în mesajele pe care le produce pe social media și ia o abordare bazată pe Dumnezeu la munca ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.