joi, 26 martie 2015

Acordaj si initiere angelica


"Dumnezeu, parintele universului şi toate fiinţele umane evoluate spiritual, mintea mea şi inima care funcţionează cu interacţiuni umane angelice şi acordaje, vă rugăm să activaţi acordajul

la acest sistem contact cu ingeri. 
Este cea mai puternica si cea mai pura din punct de vedere energetic.. 
Vă rugăm să trimiteţi îngeri, zei, maestrii, energii pentru a activa la nevoie fiinţele umane sa menţina acest sistem. 
Interactiuni cu ingeri umani, acordaje, participanţi la acest sistem pentru a forma unul mai eficient, dinamic, iubitor, vindecator şi înălţător al sistemului.




Vă rugăm să lăsaţi numai acele sisteme şi acordaje,aspecte legate de acele sisteme/acordaje care sunt in concordanta cu obiectivele din acest sistem foarte mare, pur, de natura eficientă şi echilibrată. Acordati la aceste sisteme şi trimiteti la acordaje ca sunt gata şi ma ajuta să mă pregătească pentru mai multe acordaje şi pentru nuanţe mai aprofundate şi conştiente de contactul cu tărâmul îngeresc şi îngerii care sunt dispusi sa lucreze cu mine. 

Acordajele şi societăţile care fuzionează cu  sisteme sunt echilibrate, sigure şi pentru binele meu. 
Vă rugăm să vă asiguraţi că toate fiinţele umane, energiile, gandurile, emoţiile in forme de natură mai joasă  sa nu poata provoca nimic rău în acest sistem. Mulţumesc"

Activati ​​Contact ingeri numai prin simpla gandire la " contact ingeri " sau " îngeri " sau " vindecare contact ingeri " sau oricare alte cuvinte, va activa sistemul.
Puteți sa cereti îngerilor tot ce vreti fără să spui nici un cuvânt special pentru a activa sistemul. Intensitatea ta este mai importanta decât cuvintele pe care le utilizați . Activarea sistemului va activa toate cele trei initieri, dacă nu specificați altfel . Aceasta initiere este un pas profund în vindecarea ta și dezvoltarea ta spirituală . Îngerii sunt plini de bucurie pentru tine chiar acum și sunt dornici 
să lucreze cu tine.




Acest acordaj se face intr-o atmosfera de liniste, telefoane inchise, fara sa va deranjeze cineva, se vor folosi lumanari, betigase parfumate, o muzica de vibratie inalta pentru reusita lui.
Cand o sa fiti relaxat, linistit si cu inima deschisa veti primi mai usor acordajul la ingeri. Acordajul se face o singura data fiind destul de puternic pentru a actiona.

Sa fiti binecuvantati cu ingerii care ii meritati !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.