luni, 23 martie 2015

Culori si ingeri


Culorile îngerilor  și calitățile lor corespunzătoare ... 
Aceste culori sunt fiecare vibrațional aliniate cu domenii specifice de interes cu care îngerii te pot ajuta. 



Alb 
Puritate, unitate, onestitate, sinceritate si vindecare. Lumină albă și îngeri de lumină albă, protectie și purifica mintea, corpul si spiritul. Alb este adesea considerat a fi lipsa de culoare ... În acest vid este o cale directă la îngeri si un drum către Divin. 

Aur 
Abundenta, cunoștințe și o minte luminată. Sarm, certitudine și carisma. Culoarea aurului va ajuta sa atingeti cunoașterea sufletului vostru și îngerii care vă pot ajuta, obțin acces la acesta.

Argint 
Binecuvântări, intuiție și divin feminin. Culoarea argintului oferă o neutralitate blânda, care deschide ușa pentru tine de a călători, să reflectezi la sensul profund al vieții și să reflectezi asupra a ceea ce a fost si tot ce este. 


Negru 
Mister, descoperire, protecție și schimbare. Negrul reprezintă ciclul de moarte și renaștere, precum și posibilitățile infinite de schimbare pozitivă ce a avut loc acolo. 


Maro
 Împământare, neutru, structura, stabilitate, precum și conectarea la Pământ,

Rosul
 Reprezinta putere, vitalitate, pasiune, supraviețuire și mișcare. Culoarea rosie este strâns legat de elementul de foc și poate stimula o schimbare rapidă, expansiune, activitate. 

Portocaliu 
Creativitate, fericire și atracție. Portocaliul stimulează vitalitatea, încurajarea, optimism, conexiune și vitalitate. 

Galben 
Spiritualitate și veselie. Galben evocă optimism si stimuleaza intelectul. Galben este strâns legat de energii spirituale, va ajuta să vă aliniați cu limita maximă de înțelepciune interioara. 

Verde 
Creștere, noroc și finanțe. Verde va ajuta in odihna, relaxare și restabilirea energiei. Lucrul cu verde evoca energie, bunăstare  și iubire necondiționată. 

Albastru 
Răbdare, sănătate, armonie și liniște. Albastru va ajuta să vorbiți și să cunoasteti adevărul, comunicare în mod clar,a înțelege și a exprima voința ta. 

Indigo 
Viziunea în taramurile interioare și exterioare. Interior, intuiție, și înțelegere în taramurile astrale și spirituale. 

Violet 
Împlinire spirituală, bună judecată și ambiție inspirata. Vibrația violeta este de vis, imaginatie și de inspirație ... 
Violet va ajuta sa va  concentrati, sa faceti progrese, elimina negativitatea,duce la alinierea vibrationala, magica, ghiduri și îngeri. 

Roz 
Dragoste, compasiune și cultivare. 
Rozul poarta vibratia de nevinovăție, onoare și dragostea maternă. te poate ajuta să vezi viața prin lentilele colorate in roz ... Din punctul de vedere al îngerilor este iubire necondiționată.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.