luni, 23 martie 2015

Metode impotriva argintului viu

Argintul Viu
Descriere
Este printre cele mai des intalnite acte de magie. Argintul viu este componenta energetica a mercurului, altfel spus, mercur energetic. Corpul uman are proprietatea de a transmute elementele şi corpul persoanei căruia i se trimite acest tip de energie, in timp transformă această energie in mercur fizic. Este şi motivul pentru care la cei care au argint viu trimis de mult timp, apare la analize un surplus de mercur in organism. Spun acestea pentru a nu se inţelege, că se trimite mercurul fizic sau că altcineva sparge termometre şi pune mercurul in mancare.
Argintul viu, mă refer strict la această energie, se poate prelua in mai multe moduri. Fie se trimite direct de la agresor la victimă, fie se folosesc intermediari (mancare, băutură etc).


Simptome

Simptomele argintului viu sunt destul de clare şi prezenţa lui este foarte uşor de diagnosticat. Argintul viu fiind o energie grea se depune in testicule la bărbaţi şi in organele genitale la femei. In primul rand, la apariţia argintului viu in organism apar dureri ale abdomenului inferior. In cazul unor cantităţi ceva mai mari apare diareea, senzaţia de vărsături sau chiar se elimină prin vărsături. Sunt persoane care simt prezenţa argintului viu prin apariţia senzaţiei de mancărime in zona perineului. In timp, neeliminat, duce la disfuncţii sexuale, false chisturi, dureri de ovare Ia femei. De asemenea, la bărbaţi se manifestă şi ca dureri de testicule. In cantităţi foarte mari duce la afectarea campului mental, ceea ce inseamnă dereglarea a tot ceea ce ţine de gandire, memorie, capacitate de decizie.
Datorită transferului energetic intre fiinţele vii, mă refer in special la oameni, argintul viu se poate prelua de la cei care au astfel de probleme. Luand masa cu o persoană care are argint viu putem avea surpriza să descoperim că avem şi noi o parte. A nu se inţelege că vina aparţine acelei persoane, care, in general, nici nu este conştientă de această problemă.

Alte indicaţii
Pentru cei ce ştiu să măsoare, se verifică ce cantitate de argint viu are pacientul. Se mai măsoară valorile pentru chakrele I şi a II-a. Se verifică dacă este trimis sau preluat prin transfer de la o altă persoană. Se verifică prin măsurătoare de cat timp se află in organism şi dacă a afectat organele interne.

Terapie

Reiki
Terapia argintului viu prin Reiki este destul de simplă.
Aceasta se face prin activarea palmelor cu DKM şi CKR, iar pentru cei iniţiaţi in Karuna Reiki, ZONAR şi HALU.
Se activează simbolurile CKR şi SHK pe chakrele I şi a Ii-a pentru deschiderea lor, astfel inlesnindu-se eliminarea argintului viu.
Apoi, cu palmele activate, se emite Lumină la nivelul chakrelor a II-a şi I. De asemenea se activează ZONAR şi HALU pe aceste chakre şi pe proiecţiile lor posterioare.

Radiestezie
Metoda radiestezică este următoarea: Folosind Crucea de Lumină la nivelul chakrelor I şi a II-a se spune următorul algoritm:
Se anihilează toate programele malefice şi cele de reintoarcere induse in argintul viu şi se elimină tot argintul viu din această persoană acum şi pentru totdeauna. Amin"
Acest algoritm poate fi folosit şi de practicanţii Reiki in timp ce emit Lumină prin palme.

Autocontrol
Se invocă Lumina de la Duhul Sfant apoi se vizualizează Lumina intrand pe chakra coroanei, coborand pe canalul principal, iar la nivelul chakrei a II-a această rază de Lumină se.măreşte, iar odată cu deplasarea Luminii in jos ia şi argintul viu, ducandu-1 pe picioare şi de acolo in centru Pămantului.

Alte metode
O altă metodă de a curăţa argintul viu este aceea de a participa la Slujba de Sfantul Maslu, iar la sfarşitul acestei slujbe se merge Ia preot pentru a fi miruit şi stropit cu aghiazmă. Altfel, o soluţie destul de neplăcută este citirea Psaltirii.
Dezavantajul acesteia constă in faptul că există posibilitatea ca eliminarea să fie făcută prin vărsături şi diaree. De altfel, nu recomand citirea Psaltirii novicilor in rugăciune şi in ale creştinismului. In ortodoxie se cunoaşte faptul că pentru citirea Psaltirii este nevoie de binecuvantarea preotului. El stabileşte dacă respectivul om este pregătit din punct de vedere spiritual pentru aşa ceva.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.