vineri, 27 martie 2015

Ce se ascunde in spatele fiecarei boli ?





Vă voi vorbi astăzi despre un subiect practic: originea şi cauza tuturor bolilor care există în lume. 
Ce se ascunde în spatele fiecărei boli? 
Maladia, indiferent de caracterul ei, are la bază o cauză spirituală. Este o afirmaţie care nu are nevoie de dovezi; fiecare o poate verifica şi mulţi au simţit-o adesea pe propria lor piele.
Natura care a creat omul l-a dotat cu o mulţime de simţuri menite să-l protejeze.
Când a creat stomacul, sistemul respirator, sistemul nervos şi aşa mai departe, de fiecare dată a lăsat acolo un „controlor-inspector” însărcinat să vegheze asupra stării de sănătate şi asupra bunei funcţionări a acestora.
Cauza tuturor bolilor se află în gânduri. Gândurile sunt de două feluri: constructive şi distructive; unele dilatează vasele capilare, celelalte le contractă. Există gânduri care scad temperatura şi altele care o măresc. Creşterea temperaturii este periculoasă pentru om, dar şi mai periculoasă încă este scăderea ei. Omul are o temperatură normală, care este naturală; este plăcută şi confortabilă – aceasta este temperatura caracteristică stării de sănătate. Omul o pierde când se îmbolnăveşte.
Această căldură naturală este întreţinută de gânduri, care o menţin în limitele normale şi pozitivă şi care au puterea de a elimina boala.
În felul acesta omul poate suporta cu uşurinţă tot ceea ce i se întâmplă. Se spune despre o asemenea persoană că îndură cu eroism numeroasele neplăceri care o asaltează.
Când omul îşi pierde căldura normală, devine nervos, rău, invidios; îşi face griji pentru un fleac. Invidia dă naştere unor boli, frica — altora, beţia, pasiunile dezlănţuite – altora.
Trebuie să ducem o viaţă sănătoasă. Nu uitaţi că fiecare nelinişte, flecare angoasă are repercusiuni asupra stării de sănătate şi că această stare se va transmite mai multor generaţii. 
Hrana joacă un rol principal în menţinerea stării de sănătate. Hrana trebuie să fie naturală, simplă şi pură; nu trebuie să mâncăm orice şi, de asemenea, trebuie să mestecăm corect. În timpul mesei mintea trebuie fie ocupată cu gânduri pozitive de recunoştinţă. Dacă mâncaţi fără să simţiţi recunoştinţă, introduceţi deja în hrană o anumită otravă, care iasă urme nocive în sânge. Unele persoane nu duc o viaţă regulată şi, în felul acesta, şi-o scurtează.

Şi în cazul în care respirăm superficial, nelăsând să pătrundă în plămâni suficient aer, viaţa ne va fi mai scurtă. Se ştie foarte bine că longevitatea depinde de cantitatea de aer pur inhalată. Pe deasupra, există în natură un ritm care susţine viaţa şi acest ritm cosmic general poate provoca uneori pulsul neregulat, prea rapid sau prea lent, de care suferă unii. Energia electrică naturală este cea care determină contracţiile inimii şi circulaţia sângelui. Spuneţi cu uşurinţă că acestea se fac singure, dar nu este adevărat!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.