marți, 31 martie 2015

Sistemul Shakti pentru sanatatea dintilor cu ajutorul ingerilor



Acest sistem este conceput pentru a ajuta la mentinerea unei stari bune de sanatate dentara si  este compus din trei initieri . Prima initiere se numeste " Dental Shakti " și este pentru curățenie generală și consolidare . Cea de a doua initiere este numita "Profunzimea stomatologica Shakti " merge mai adânc în originile fizice ale problemelor dentare . Iar al treilea este "  Energia confortabila" este folosita doar pentru durere . Cititi descrierea energiilor din fiecare initiere si veti stii exact ce face fiecare initiere.
Această initiere nu ia locul periajului dentar, folosirea atei dentare sau altor mijloace fizice de ingrijire dentara. 
Vă rugăm să periati dintii si sa folositi ata dentara cu grijă, de două ori pe zi .O vizita la dentist o dată sau de două ori pe an pentru o verificare, este necesara.



1 - Dental Shakti
Energiile din această Shakti vor fi aranjate  de către îngerii dentari care lucrează cu Sinele vostru Inalt. Ei vor activa doar energiile de care aveți nevoie și vor gasi combinația corectă, puterea și durata de timp de activare a energiilor de fiecare dată când activați Shakti. 

2 - Profunzimea stomatologica Shakti 
Energiile din această Shakti vor fi aranjate de către îngeri dentari care lucrează cu Sinele vostru Inalt . Ei vor activa doar energiile de care aveți nevoie, vor gasi combinația corectă, puterea și durata de timp de activare a energiilor de fiecare dată când activați Shakti.



3 - Energia confortabila de vindecare Shakti 
Aceasta energie ajută la slăbirea durerii și vindeca cauza durerii.

Îngerii dentari
Îngerii vor supraveghea funcționarea ambelor initieri și vor ajuta la sanatatea dentara . Ei vor lucra pentru tine si sanatatea ta dentara . 

Initiere "Dumnezeu și toate ființele de inalta vibratie, în mintea și inima mea lucrati cu mine pentru sănătate și vindecare, se observa că aceste initieri sunt de cea mai pura calitate și și că ele sunt divine. Va rugam sa trimiteti îngeri, zei, maestrii, energii sau ființe necesare pentru a activa și de a menține acest sistem. Vă rugăm să aveti toate fortele de vindecare, energii, inteligențe și ființe, inclusiv, dar fără a se limita la sinele superior, Dumnezeu, orice ghid, maestru, îngeri sau alte ființe care lucrează cu oamenii pentru vindecare, orice energie de vindecare.Sistemul energetic, mantre, precum și orice vindecare care se gaseste în natură, cum ar fi energia din iarbă, cristale, minerale, flori, cele cinci elemente, lumini, culori, sunete, remedii homeopate, vitamine, enzime, proteine ​​care lucreaza prin acest sistem Shakti Dental. Vă rog asigurați-vă că toate ființele, energiile, gândirea, formele emoționale de natură inferioara care ar putea provoca vreun rău sunt ținute departe de acest sistem. Mulțumesc " 

Cel mai bun mod de a transmite acest acordaj la alta persoana se face prin citirea acestui mesaj. Oricine care este acordat o poate transmite la alta persoana prin simpla intenție sinceră. 

Un comentariu:

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.