luni, 23 martie 2015

Sporul casei si sporul personal



Domnul Constantin Georghita in lucrarea "Terapia spirituala" ne spune ca : "fiecare om are o anumita suma de bani pe care o castiga lunar prin Drept Divin. Aceasta suma este determinata de karma personala si de cea de neam, de pacatele noastre si nu in ultimul rand de ceea ce face omul cu banii castigati. Aceasta suma de bani poate creste sau se poate micsora in functie de ceea ce face persoana in cauza."
Tot acesta ne informeaza ca fiecaruia dintre noi ii este dat de Doamne Doamne un inger sau un ghid spiritual care se ocupa de problemele lui financiare. Ingerul este denumit popular spor. Sporul casei este format din suma sporului persoanelor care traiesc in casa respectiva. In momentul in care sporul casei este furat sau legat, problemele financiare apar apar la toata familia si trebuie dezlegat sporul tuturor membrilor acesteia.
1.Sporul casei se poate masura radiestezic: cat la suta este legat sau altfel spus, cat la suta ne mai ajuta acel inger. Acest tip de atac apare atunci cand omul greseste fata de bani, si astfel ii scade suma de bani meritata prin Drept Divin, Dumnezeu ingaduind sa ii fie legat sporul.
2.Omul trebuie sa intelega unde greseste fata de bani si sa schimbe acest lucru cateva greseli fata de bani: fumatul, vandutul la un pret mai mare decat cel meritat, furtul de bani, camata, a cumpar un produs mai scump doar pentru ca provine dintr-un magazin de "fite", a cheltui de fala, etc.
3.Atentie la ceea ce spuneti, jurati sau ganditi. Daca cineva spune mereu ca el nu are nevoie de bani sau ca el nu vrea bani, acel atunci nu primeste.
4.Pentru a atrage sporul casei folositi tehnica urmatoare: vizualizati acest inger, apoi folosind o foarfeca la nivel astral se taiati toate legaturile de pe el. Daca se observati ca mai sunt si alte lucruri negative pe el, curatati-le si pe acestea.





Trebuie sa recunosc ca invataturile domnului de mai sus mi-au fost utile, dar nu m-au multumit pe deplin, deci am continuat cautarile.

II. Sfaturi pentru atragerea sporului in casa:
1. Presarati pe pragul usii un praf de sare
Se spune ca astfel alungati relele si aveti spor in camin.
2. Daca va mutati in casa noua, nu luati matura veche, deoarece astfel veti fi feriti de dezordine si ghinioane in viata.
3.Nu sprijiniti niciodata matura de pat, caci tot raul adunat in ea se va duce in locul de odihna.
4.Nu dati cu matura inainte de a veni cineva in vizita, ci imediat ce pleaca
5.Nu aruncati gunoiul din casa noaptea si nu bateti covoare dupa asfintit, caci va aruncati sporul la bani si atrageti ghinion.
6.Imbracati-va casa in iedera, pentru case spune ca astfel este protejata de toate relele, de blesteme, farmece si tot ce poate afecta sanatatea celor care o locuiesc.
7.Folositi animalul de companie cand doriti sa cumparati o casa noua, deoarece locul in care acesta se simte cel mai bine este cel care trebuie sa va devina noul camin.

III. In final va voi oferi cateva sfaturi feng-shui pentru sporul locuintei dumneavoastra:
1.Zona asociata prosperitatii este zona de sud-est a locuintei si a fiecarei incaperi din casa ta. Aici trebuie sa iti amplasezi biroul, sa tii cecurile de economii si pusculita .
2.Amplifica energia pozitiva din aceasta cu elementul "apa"
Amplaseaza aici un acvariu cu pestri sau o fantana.
3. Pentru avea o viata prospera pune in zona de sud-est a casei trei monede chinezesti, legata cu ata rosie, plante cu frunze rotunde, cu flori rosii sau violet, vase cu apa, obiecte verzi, bleu, aurii si rosii, imagini reprezentand copaci sau plante, figurine reprezentad broscute cu ban borocos, lingouri de aur, bani sau monede.
4.Nu pune in aceasta zona obiecte ce apartin elementului "foc"
5.Fa ordine in zona de sud-est a incaperilor pentru a face loc energiei pozitive
6.Repara lucrurile stricate din zona de sud-est
7.Imbogateste aceste spatii cu simboluri ale prosperitatii, cum sunt: un bol cu monede, un bambus "norocos" sau un obiect care,pentru tine, simbolizeaza succes si bogatie.
8.Acorda atentie modului in care cheltuiesti banii in fiecare zi
Fa ordine in portofel sau geanta si incepe sa pretuiesti valoarea lor.
9.Daca neglijezi banii si ei te vor neglija pe tine, asa ca: plateste facturile la timp si alege un portofel de culoare verde, violet, rosu, albastru sau negru si pastreaza-l in zona de bogatie a biroului tau (coltul din stanga).


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.