marți, 31 martie 2015

VIBRATIA DELFINULUI DE DIAMANT PENTRU VINDECARE


Delfinii sunt maestrii vindecatori și păstrători ai luminii pe planeta Pământ. Ei sunt  ființe evoluate care trăiesc în unitate. Rolul lor este similar cu cel al regatului angelic. Ei sunt aici pentru a ne proteja, pentru a ne ajuta, a ne sprijini și să ne călăuzeasca pentru integritatea radianta. Dragostea lor pentru umanitate este profunda. Ca îngerii, influența delfinilor transcende timpul, spațiul si fiintele. Nu este necesar pentru a fi în prezența lor in mod fizic ca să fii vindecat de ei și să primim darurile lor. Acum, mai mult decât oricând înainte, omenirea ca un întreg este gata să primească cadouri profunde si delfinii trebuie să împartă. Delfinii sunt prietenii noștri, familia noastră. Ei ne fac sa zambim. Ei ne iubesc indiferent de situatie. Delfinii ne daruiesc iubirea neconditionata si siguranta de avem nevoie să ne vindecam, așa că dragostea noastră profundă pentru noi înșine ... pentru această planetă ... pentru umanitate ... toată viața ... ne poate ridica la suprafață și se poate exprima fără teamă. 

Vibratia delfinului de diamant este energia vibrationala frumoasa  și de vindecare a delfinului. Aceasta este o vibrație de bucurie, flux de dragoste, flux de abundență și de deschidere a inimii. Beneficiile acestei vibrații: mai multa iubire de sine, acceptarea de sine, vindecarea la toate nivelurile-fizic, emotional, mental si spiritual, pace interioară profundă, bucurie interioară profundă. Relatii armonioase, conexiune cu lumea naturală, mai multa libertate; mai puțina frică în viață, multumirea sufleteasca.



 VINDECARE prin acest sistem : 
1. În cazul unei sesiuni de vindecare de sine, puneți-vă mâinile pe chakra inimii. Pentru vindecare al altei persoane, puneți-vă mâinile pe umărul celui care primeste. Pentru vindecare la distanta, puteți folosi orice metoda de vindecare la distanță. 
2.Chemati mental vibratia de diamant și conectați cu vibrația: "Acum, eu chem Delfinul de diamant și ma conectez cu vibratia energetica a delfinului de diamant! " 
3. Așteptați aproximativ 1 minut,veti simti o vibrație calma și moale. 
4. Mental: "Vibratia delfinului de diamant vindeca toate bolile și  elimina toate energiile negative!" 
5. Fluxul de energie de la sine. Această sesiune de vindecare va rula aproximativ 15 minute.

TEAMA: 1. Stati in pozitie confortabila. Relaxați-vă și respirati profund. 2.Chem mental delfinul de diamant și ma conectez cu vibrația: "Acum, eu chem Delfinul de diamant și ma conectez cu vibratia energetica a delfinului de diamant! " 3. Așteptați aproximativ 1 minut, veti simti o vibrație calma și moale. 
4. Mental: "Vibratii ale delfinului de diamant, vă rugăm sa curatati domeniul meu,eliminarea tuturor energiilor dezechilibrate sau matrici dezechilibrate în fizicul meu, emoțional, mental și in corpuri spirituale! " 5. Pauză timp de aproximativ 5 minute. 6. Mental in chakra radacina: "Cer sa se elimine orice teama si sa fie totul limpede in chakra mea radacina! " 7. Pauză timp de aproximativ 5 minute. 8. Mental in chakra sacrala : "Cer curatarea de orice frica a chakrei mele sacrale " 9. Pauză timp de aproximativ 5 minute. 10. Mental in chakra mea solara: "Cer curatarea chakrei mele solare de orice teama sau frica " 11. Pauză timp de aproximativ 5 minute. 

VIBRATIA DELFINULUI DE DIAMANT
12. Chakra inimii, mental: "Elimina orice teama din chakra inimii! " 13. Pauză timp de aproximativ 5 minute. 14.Chakra gatului, mental: "Eliberare oricarei intentii de teama din aceasta chakra" 15. Pauză timp de aproximativ 5 minute. 16. Al treilea ochi , mental: "Eliberare si vindecare a chakrei al treilea ochi " 17. Pauză timp de aproximativ 5 minute. 18.Chakra Coroanei, mental: "Curatire energii negative si teama din aceasta chakra" 19. Pauză timp de aproximativ 5 minute. 20. mental: "În dragoste profundă și recunoștință, se inchide această sesiune. Mulțumesc. "

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.