duminică, 5 aprilie 2015

PLATA SI RASPLATA



Harurile Divine Iti sunt date pentru ca ai depus un efort pentru evolutia ta personala, pentru a-i ajuta pe ceilalti sa evolueze sau sa se vindece, sau ii scoti din intuneric, sau … faci alte sacrificii, care sunt puse “in balanta” Dreptatii Divine. Daca tu nu le folosesti in scopurile in care le-ai primit sau nu ti le valorifici asa cum trebuie, sau nu arati respect fata de aceste daruri, sau, ca sa-l citez pe Iisus: “arunci margaritare porcilor”, in prima etapa iti sunt blocate (nu le mai poti folosi), iar in urmatoarele etape “iti sunt luate”.

Si cand spun respect fata de darurile tale, indiferent in ce domeniu ai lucra – ca esti in publicitate, in creatie de orice fel, in spiritualitate, in medicina, contabilitate, chiar si la munca campului – ma refer si la valoarea materiala, financiara, la pretul pe care il pui pentru ceea ce faci. Daca unele sume sunt fixe (ca la contabilitate: curentul, apa, telefoanele etc) la capitolul investitie: timp, creier, suflet si alte resurse “necuantificabile”, e necesar sa inveti sa stii cat ceri si cum ceri.

Orice om care ofera un serviciu altuia, va fi rasplatit. Chiar daca cel care primeste, desi e in cunostinta de cauza de valoarea serviciului primit, nu ii va plati celuilalt, cel dintai va primi de la Dumnezeu prin alta forma “rasplata” (poate chiar bani), dar cel de al doilea va pierde.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.