marți, 28 aprilie 2015

Ingeri speciali pentru eliminarea energiei negative



Ariel-pentru dificultati in relatiile tale

În mod traditional, acest înger poate fi chemat cand este lună plină sau intr-o zi de luni. Ariel aduce cu el noi culmi spirituale in relatia ta, conexiuni profunde, ajută cand banuiesti ca partenerul te inseala.
Pentru a chema acest înger se utilizeaza o lumanare de culoare albastra, o piatră pretioasă albastra, tămâie cu arome de citrice, va atrage energiile mai aproape de tine.
Este bine să aprinzi lumânarea, langa piatra pretioasă si vorbeste cu "Ariel" cu privire la ceea ce contează pentru tine acum.Ariel va răspunde în moduri subtile, iar partenerul tau poate avea o schimbare rapida a purtarii lui fata de tine.

Atliel-Fertilitatea / Pasiunea

Atliel este cel mai bine de contactat în noaptea cu lună plină. Se spune că oricine doreste sa sporeasca fertilitatea lor, pentru nasterea unui copil sau adoptia unui copil, poate apela la acest înger pentru sprijin si confort. "Atliel" va ajuta si revigora pasiunea in relatia ta. Când invoci acest înger utilizati o lumânare rosie pentru cresterea pasiunii /iubirii si o lumânare in suport de argint în materie de fertilitate.Orice trandafir sau tămâie florala pe care o folosesti, va aduce pace si un sentiment de împlinire pentru tine.Este un inger foarte bland.





Darachiel-O noua Dragoste / Prietenie

Acest înger este bine sa il chemi in noaptea cand luna este in crestere sau intr-o seara de luni. Acest înger va aduce o noua dragoste, sustine orice prietenie pentru tine,te ajuta când dragostea ta trebuie să fie tinuta secret sau are multe obstacole. Te va ajuta si cand esti într-un triunghi amoros si vrei sa scapi de aceasta situatie. Aprinde o lumânare de culoare galbena si tine langa tine o piatra pretioasa galbena.



Donquel, ingerul dragostei adevarate

Acest inger te va ajuta cu sufletul pereche al iubirii tale, te va duce pe drumul spre acesta. Un "Suflet pereche" este partenerul perfect pentru tine, care a fost destinat din vietile anterioare si este relatia potrivita pentru tine. Se folosesc lumanari rosii aprinse intr-un bol cu apa.El te va vindeca de iubirea care nu iti este prielnica si te pregateste pentru dragostea adevarata.






Ergediel-ingerul legamintelor de casatorie

Acest înger se cheama pe luna plina, te va ajuta atunci când doresti un angajament profund de la partenerul tau, pentru
 nunta ta.Daca iti doresti o casatorie cu partenerul sau un legamant de logodna, atunci acest înger este perfect pentru tine. Vei vedea adevărul despre partenerul tau si iti va lumina propria ta minte despre ceea ce vrei de la viata. Utilizati o lumânare albă  si piatra lunii curcubeu.

Geliel, ingerul impacarilor

Acest înger este perfect cand incercati cu disperare să va împacati cu iubitul, pentru cand sunteti înstrăinati de ceva timp. Il chemati in orice luni a saptamanii sau cand este luna in descrestere. Cand vorbiti cu acest înger despre orice problemă, acesta le va rezolva si va gasi o solutie. Aprinde o lumânare roz pentru a invoca acest înger si orice piatră pretioasă de culoare roz, cuartul trandafiriu, va fi de ajutor pentru tine.

Iris, ingerul curcubeu al confortului

Iris este un inger care va mângâia pe cineva care si-au pierdut pe cei dragi, mai ales un partener de dragoste, care a murit, iti va oferi putere enormă si determinarea de a merge mai departe. El te ajuta, de asemenea, să părăsesti orice relatie care nu este în mod clar potrivita pentru tine. El este foarte util pentru cei care încep o relatie mai târziu în viată si va ajuta sa aveti incredere in partenerul dumneavoastră,  trecutul va disparea cu ajutorul lui. Ziua speciala este sâmbătă, astfel încât lumina unor lumânări liliac sau multicolore,  piatra lunii curcubeu va ajuta sa va conectati cu acest inger.




Mihail, ingerul iubirii eterne

Frumosul "Mihail" este Îngerul iubirii eterne, este cunoscut prin a va ajuta să găsiti sufletul pereche pentru toata viata. Are aripi verzi adânci si se misca foarte repede. El te va încuraja să te iubesti mai mult, deoarece acest lucru va atrage o relatie sănătoasă si de dragoste profundă între voi.Pe"Mihail" este bine sa il chemati joi, aprinde o lumânare albastra sau verde, când vorbesti cu el.Lapis Lazuli sau pietre de smarald sunt perfecte pentru acest lucru. Este cel mai puternic inger si preferatul meu! 

Scrie o scrisoare, deschide-ti inima ta, cheama-l cu  voce tare si el va primi imediat să lucreze pentru tine! Prezentă foarte puternică.




Rachiel, ingerul iubirii romantice

Îngerul iubirii romantice si loialitatea fata de familie. Se spune că, atunci când sunteti în căutarea dragostei si esti singur,"Rachiel" vă ajuta sa va"ciocniti" cu un străin într-adevăr minunat, care va dori sa ramana cu tine. Relatiile noi sunt cauza acestui inger. Vineri este ziua lui speciala. O lumanare roz sau un cuart roz te va ajuta sa te conectezi mai usor cu acest inger.



Requiel, ingerul pentru relatii distructive

Acest înger pentru cand aveti nevoie sa renuntati la un partener distructiv sau abuziv si vreti sa mergeti mai departe. Nimeni nu te poate răni sau abuza, acest inger nu va permite acest lucru. El este un înger foarte puternic, de protecție. Pentru sprijin si ajutor de la el,aprinde o lumanare albastra-violet. Imediat vei primi ajutor, alaturi de un opal, piatra necesara pentru asta.

Sereda, ingerul pentru certurile din familie

Un înger care va ajuta să stinga orice cearta sau suparare între membrii familiei, intre parinti si copii sau intre copii. Se ocupa si cu generatiile dintre oameni. Orice lumânare maro sau auriu te va ajuta cu conectarea cu acest inger sau piatra Ambra va aprofunda legătura. Va stabili armonia intre părinti si familii.


Ingerii va sprijina, daca cereti acest lucru si faceti o atmosfera prielnica acestui lucru, prin lumanari de diverse culori, betigase parfumate sau tamaie, figurine sau poze cu ingeri.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.