miercuri, 22 aprilie 2015

Arhanghelul Ariel, ingerul naturii si al animalelor



Ariel înseamnă "leu sau leoaica lui Dumnezeu" si acest arhanghel  este adesea asociat cu lei. Când Ariel este aproape, s-ar putea sa aveti viziuni cu lei in jurul vostru.In unele opere de arta Ariel este descris ca având un cap de leu. Acest arhanghel este asociat cu vântul, asa ca atunci cand Ariel este în jur tau, s-ar putea sa simti sau sa auzi vântul ca un semn.




Ariel supraveghează spiritele, îngerii naturii asociati cu apă. Spiritele sunt similare cu zanele, iar scopul lor este de a menține un mediu sănătos referitor la oceane, lacuri, râuri si iazuri.Arhanghelul Ariel va poate contacta pentru a ajuta cu această misiune de purificare și protejarea apei si a locuitorilor lor. Dacă vă ajuta cu misiunea de a salva mediul, Ariel va poate recompensa cu manifestări minunate, printr-o putere magica deosebita.
Ariel este foarte implicat cu vindecarea si protejarea naturii,care include cu siguranta animale, pesti, păsări, mai ales cele salbatice. Dacă găsiti o pasăre rănita sau alt animal salbatic care are nevoie de vindecare, chemati pe Ariel pentru ajutor. Ariel lucreaza cu Arhanghelul Rafael pentru a vindeca animalele care au nevoie. 




Arhanghelul Ariel spune: "Sunt profund îngrijorat de sistemele ecologice din lume, care sunt mereu într-un echilibru delicat, acum e nevoie de reformă si restaurare. Am o multime de misiuni disponibile pentru cei care doresc să ajute în acest demers.Voi da sarcini care sunt legate de interesele dumneavoastră, răsplata voastră va fi bucuria care va porni din inima ta si se va indrepta spre natura, cu binecuvantarea eforturilor voastre.Vă multumesc foarte mult pentru ca ma ajutati la salvarea planetei! "

Muzica ingerilor inimii




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.