duminică, 12 aprilie 2015

Meditatie spirituala cu ajutorul apei



Acum du-te mai aproape spre nor. Pierde-te în ceața moale și curată. Simte picăturile reci de apă pe fata ta.Pe corpul tau. 
Lasă-le să te înconjoară.



Nori mari în cer

Simte picăturile de apă reci si pure pe piele. Lasă-le să te ude si sa curate aura ta, corpul, mintea si sufletul ușor.


Acum ești una cu norul. Sunteți parte din el. Totul este bine. Totul este perfect, frumos și liniștit. Sunteți în totalitate pace.

Mai multe picături de apă încep să se formeze în jurul tău pe marginile norului. Nu este apă mai curată și va curata tot în jurul vostru. E magnific. Totul este atât de curat.

 Cum vă relaxați, vedeți că moleculele de apă care se formeaza, vindeca de asemenea. Tot în jurul tău. Ai observat că acestea provin de la o vastă câmpie albastra de mai jos. Poti sa te uiti mai aproape și e ocean.

Relaxare: picături de apă în mare 

Oceanul este vast și profund. Apele albastre se întind pe kilometri în jur.Este profund și puternic. Albastru închis și misterios.

În depărtare veți vedea o deschidere. Apa curge în mare. Milioane și milioane de galoane de apă albastra.

Veți vedea dincolo de apa care se varsa în mare, există un râu. Apa care curge repede peste pietre. Puteți auzi forta ei.E incredibil.

Forța vieții este uimitoare. Soarele cald radiază în jos și se reflectă in apă. O oază de viață este peste tot în jurul râului.

Apa de munte

Râul curge repede plin de viață.

Râul este acum doar un flux. Un flux rece și proaspăt de apă. E pe vârfurile munților unde nu este viață în jur

Acum e liniște. Doar fluxul pașnic al apei prin partea de munte.



Dar ce-i asta? Deasupra fluxul de milioane de picături de apă mici in aer. Ele sunt într-un nor.Un nor frumos cu apa pentru curățare.


Norii s-au alăturat la un firicel mic de apă care este pe munte.
Ești acolo, o picătură de apă mica în nor, te-ai alăturat la bulele rotunde de lichid, gata pentru a începe călătoria dumneavoastră pura de vindecare.


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.