duminică, 12 aprilie 2015

Exercitii de conectare cu ingerii


Îngerii nu sunt New-Age!

Acestea sunt prezentate în Biblie, în literatura antică / primitivă și artă de toate tipurile. Ei au fost în jur, ajutând omenirea, literalmente de la începutul timpului.
Îngerii ajuta toate ființele, fără discriminare, indiferent dacă ești un musulman, evreu, creștin sau spiritual. Ei sunt în afara religiei.



Ce sunt îngerii ?

Îngerii sunt ființe care sunt pe o cale de evoluție, care este cu totul diferita de evoluția umana. Există mai multe tipuri diferite de îngeri asa cum exista tipuri de suflet omenesc. Toti avem ingeri pazitori care ne protejează și ne ghidează, există îngeri de căsătorie care asistă cuplurile, există îngeri ai Pamantului (elementare), care sunt implicați în natură , există îngeri de vindecare, există îngerii incarnati printre noi.

Îngerii se specializează în energii, cum ar fi dragostea, pacea, compasiunea și vindecarea. Ei aduc aceste energii speciale pentru aceia dintre noi care sunt incarnati pe Pământ în așa fel încât să le putem accesa când vibrația noastră este foarte scăzută, în vremuri de durere.


Îngerii pot să ne ajute in risipirea negativitatii din mintea și spiritul nostru. Ne vindeca, ne protejează, elimina temerile noastre și ne indruma asa cum fac si ghizii spirituali.


Existăo diferență între ghizi si ingeri ?

Da, este.

Ghizii sunt pe aceeași cale de evoluție ca sufletele umane - cele mai multe dintre ele au cunoscut o încarnare pământească înainte. Ghizii sunt aici pentru a ne arata căile care ne aduc spre învățare și libertate.Ei sunt ajutoare spirituale. 


Cum ne pot ajuta ingerii ?

Îngerii vă pot ajuta in acest mod:

Sa va simtiti bine, sa va simtiti protejat,iubit, mângâiat, amintiți-vă cine sunteți,sa atrageti conditii foarte bune de a va trai viața, sa aduceti bucurie altora,sa vindecati pe alții, sa va ridicati vibratia astfel încât să puteți contribui mai mult cu energiile voastre pe Planeta Pământ. 

Cu toate acestea, există o conditie de a lucra cu îngerii:
Ei te vor ajuta doar daca esti perfecta si buna, tot timpul.

Condiția este sa cereti sa vina ingerii  în viața ta și să vă ajute. Trebuie să faci acest lucru, la fel cum trebuie sa te intrebi ghizii voștri să vină în viața ta, pentru că ingerii nu vor sa se faca cunoscuti, până când nu solicitati acest lucru. E regula liberului arbitru.

Cum pot lucra cu ingerii mei chiar acum?

Faceti  apel la îngerii tăi. Cereți-le să vină în viața ta. Cereți-le să intre în visele voastre. Cereți-le să vă ajute să vindece orice rezistență la manifestarea dorințelor tale. Cereți-le să va vindece orice problema din trecut. Cereți-le sa va ajute cu cei dragi. Cereți-le să va protejeze. 

Cum voi ști  ca ingerii sunt alaturi de mine?

Dacă ati chemat ingerii si nu vedeți semne de la ei, nu te descuraja. 
Daca ai deschidere spre paranormal, în mod natural va avea loc aceasta comunicare prin emotii si sentimente. Știi că ești în prezența unui înger, cand vei simti ceva cald, ca o rază de lumină. Niciodata nu vei simți frig în prezența unui înger.

Exercitii de conectare cu ingerii

Acest exercitiu vă permite să îmbunătătiti vietile altora prin a trimite cadouri de dragoste pentru ei. Îmi place sa trimit cadouri energetice la alte persoane prin Îngeri. Este nevoie de imaginatia dumneavoastră care actioneaza vizual: Închide ochii si imaginează-ti îngerul tău păzitor în fata dumneavoastră (vă puteti imagina îngerul tău pe care il doriti). Imaginati-vă o cutie frumoasa în fata ta plina de iubire, recunostintă, apreciere, putere, pace pe care vrei să o trimiti la destinatarul dumneavoastră. Spune-i îngerului instructiunile cum sa ajunga la persoana dorită. Acest lucru este deosebit de eficient în cazul în care aveti nevoie sa iertati pe cineva sau vrei ca cineva să te ierte.





Întâlnește-ti ingerii într-un vis

Cere îngerilor să vină la voi într-un vis. Dacă vă simțiți foarte descurajat sau deprimat, înainte de a merge la culcare, adresați-vă ingerilor să va vindece. 

Dă grijile unui înger


Dacă sunteti în durere și ai nevoie de vindecare serioasa, imaginati-vă punând toate grijile într-un sac mare si predati-l unui înger, apoi urmăriti ingerul cum ia grijile tale in lumina lui Dumnezeu. 

Puteti cere îngerilor pentru a proteja casa ta, atunci când sunteti plecati. Dacă sunteti îngrijorat de cineva,nu trimite energiile negative ale grijilor (care nu ajuta), invitati îngerul păzitor pentru a proteja.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Rețineți: Numai membrii acestui blog pot posta comentarii.